mikrus193 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ja narazie kompletuje ale bedzie do elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja dzisiaj chcę już zrobić listę zakupów i jutro idę do sklepu wziąć wszystko na raty - nie chce mi się czekać do wypłaty, bo niedługo już pewnie będzie marna pogoda. Wczoraj i dzisiaj tak pięknie obok mnie do latania Ha Ha. Praktycznie 0 wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 na przykład tak można na 1 serwie chować podwozie http://forum.rcdesign.ru/attachment.php?attachmentid=323740&d=1267462799 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ciekawe rozwiązanie ale u mnie sie nie zmieści, więc kupię serwo typu retract pozniej wrzuce postępy z prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mustang - to co lubię Zamierzasz robić klapy i podwozie - zobacz jak ja to zrobiłem w małym modelu - może tu uzyskasz interesujące Ciebie odpowiedzi. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/33794-p-51d-mustang-z-art-tech/?p=463802Wrzuć foty z postępu prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Postępy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 mało kto używa ciesielskiej miarki szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tylko taka miałem to używam haha dodatkowo jest to moja linijka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Żeby nie było, że temat umarł to tylko powiem, że czekam na części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Chcę podłączyć dwa serwa pod lotki. Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Y kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Lub w zależności jakim sprzętem dysponujesz, jedną kotka pod kanał kotki, druga pod kanal 5. Masz wtedy możliwość niezależnego miksowania-trymowania każdej lotki osobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylfer Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Posiadam Sanwa SD-10G i do tego odbiornik RX-1011. Tutaj chyba da radę zrobić tak jak radzisz, Marcin? W sumie byłoby to lepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stami85 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Cześć, przepraszam że podpinam się pod wątek ale też buduję ten model z zestawu Great Planes i mam pytanie odnośnie wyboru silnika. Czy Waszym zdaniem Redox Brushless 2600/600 będzie odpowiedni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Postępy: balsa pokrywająca skrzydła powinna być raczej naklejona aż na krawędż natarcia a u Ciebie kończy sie minimalnie przed,widać to na trzecim zdjęciu.tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi