janegab Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Naprawiac cale szczescie nie musze zbyt czesto, natomiast bujac sie po niebie lubie na siedzaco, jak emeryt. Taka moja natura .). Widze, ze masz gorszy dzien, wiec zamilkne, bo i po co sie spinac zupelnie bez powodu. Odpisze tak "prawdziwa cnota..krytyki sie nie boi ...a ten nic nie zrobi ...co nic nie robi / i zarobi / Jak zawsze zapraszam Ci na wspolne loty - pokazesz co na lubstowie potrafisz. zobaczę czy wyrzucisz do startu model na wodę w fotelu na siedząco.. ..Dnia gorszego nie mialem ..bo polatałem to zawsze radość - juz w rękawiczkach...idzie zima.. Janek lata, zażywa sportu i naprawia modele. To zdrowe i rozwijające. Jurek : Biore przyklad z innych ... Ty modeli nie naprawiasz ....bo nie potafisz a rozwalone sprzedajesz..mi proponowaleś kupno uszkodzonego swojego TOXIKA..chwala Ci za to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 No toś pojechał i bądź tu człowieku miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Moderowałem, ale już przywróciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Janek nie dziecko panie Bartku... Jakos nic złego tu nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Głupie komentarze poleciały w obie strony. Po co? Mogę posty przywrócić. Leżą w zamrażarce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Pytaj Janka. To jego wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 trzeba zrobić glosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Kto opracuje system informatyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychoo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Najlepszy system do głosowania przecież już jest gotowy! I kod dostępny na githubie! ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 No ok. Janek bedzie JKW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Lubię WAS jest wesoło dlaczego...bo nie ma wiatru NI MA LOTÓW.. to z nudow.. żadnych komentarzy nieprzyzwoitych nie było..Bartku tu nie Białoruś..po co usuwac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Lataj z silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Przepraszam za nadgorliwość. Qrcze - jak posprzątam to źle, jak nie też źle. Chyba zima idzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Lataj z silnikiem Motorki pokasowne -wydane klamoty w prezencie TYLKO SZYBOWCE.. idzie zima zmarzniete ladowiska ..ale w perspektywie śmiganie na nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Janek,Twoje latanie jest super ale cytowanie tragiczne..nie idzie się doczytać o co Ci biega (ja już się przyzwyczaiłem) Jak kogoś cytujesz, to swojego posta pisz poza ramką w której jest cytowany post . Wyzbyłeś się wszystkiego z napędem, to teraz czekaj na wiatry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Mam super warunki na Lubstowie / kilka kopalni w rezerwie na ktorych nawet nie bylem / czasu nie starcza - najlepiej w niedziele bo w soboty Kali tez w "gabinecie " z cytowaniem sie poprawie dobrze ,ze napisaleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Moderator nadgorliwiec "Wszyscy" wiedzą, że jak Janek przywali to ... jak modelem, tu nie ma otarć. Lataj z silnikiem Że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Łukasz ... cicho..jestem juz grzeczny.. Polatał bym z Wami na Unisławiu-Starogrodzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Janku jak tylko będzie wiało na Unisław lub Starogród, to napiszę albo zadzwonię do Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Oby w jakiś łyk-end bo w tygodniu krucho z czasem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi