TeBe Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A ja gdzieś widziałem filmik jak quadem facio ściągał stanik z bardzo seksownego manekina :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Irańczycy są bardzo prężni w wymyślaniu: a to super tajny mysliwieć, a to rakiety, albo działa laserowe. Niezliczona ilość pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No to się pochwalę latam swoim pierwszym qusdem po ogródku na wysokości ok 1m bo testuję różne ogniwa, a przy okazji tak manewruję że zgarniam liście na kupę, doszedłem do takiej wprawy, że już inaczej tego nie będę robił :-). Jutro coś nakręcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Te zastosowanie to chyba ruscy wymyślili http://www.youtube.com/watch?v=Cp7mM2TP_1A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wybaczcie, ale to się nadaje tylko do HydePark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Takie bajki to ja luuubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Te zastosowanie to chyba ruscy wymyślili Nie, ruscy swoje malują na biało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi