Hotpoint Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Otrzymałem dzisiaj serwa, aku x2 i parę innych dupereli. Można powiedzieć, że sprzęt skompletowany, brakuje tylko killswitcha i miejsca do przetrzymywania gotowej Extry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Może ''tasma'' ;-) wytrzyma DL 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czytalem ze te serwa hk serii "M" nie sa warte tej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tomcat zainspirowałeś mnie, też sobie zainstaluję silnik na taśmę ... a co do serw HK Mi, też przeczytałam 2 opinie nie pozostawiające na nich suchej nitki, ale tylko dwie ( dalej nie szukałem ). Mam nadzieję, że za szybko nie padną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Bardzo skomplikowane obliczenia Mam nadzieję że 50tka wejdzie jeśli ktoś ma sugestie jakieś to poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Są szablony w sieci dla tych silników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Hotpoint Witam jak tam postępy w pracach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cześć. Przyznam, że jeszcze nie zacząłem... , ale jestem blisko Pewnie po majówce zacznę grzebać przy modelu, bo mam do niego wszystko. Daj fotki jak Twoja wygląda teraz. Kiedy oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Do oblotu jeszcze trochę mam nadzieję że w Maju... w czerwcu poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Extra na pikniku Zegrze Pomorskie 2015 jeszcze nie latająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Hotpoint ? Twoja była już na powietrzu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Składam...pogoda jest jaka jest czas przysiąść bardziej Edzio się złamał... Pitts problem z tłumikiem... Został do latania tylko combat także czas nagli Składam...pogoda jest jaka jest czas przysiąść bardziej Edzio się złamał... Pitts problem z tłumikiem... Został do latania tylko combat także czas nagli Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 WItam. Niestety projekt Extra nie będzie kontynuowany. edit: chyba miałem zły dzień. Extra zostaje u mnie i zaczynam składanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Przemyślałem jeszcze raz temat i... zacząłem składanie. Teraz już nie ma odwrotu Dzisiaj powklejałem zawiasy w kierunek oraz zamontowałem lotki i serwa w skrzydłach. Sorki za tragiczne fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dobrze że minął Ci ten zły dzień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Piękna extra ja bym składał już by po oblocie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Tak wygląda Extra na chwile obecną. Gotowe usterzenie z zainstalowanymi serwami. Serwa również obsadzone w skrzydłach oraz chwilę temu - pierwsza przymiarka silnika. Czy to benzyny 35 ccm należy stosować amortyzartory gumowe pod silnik czy jeszcze można je sobie darować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Żadnych gum,w większych silnika też się nie stosuje . Czy silnik jest osadzony na rurkach przez które przechodzą śruby ? Jeśli tak to zły pomysł ,nie uzyskasz sztywności i silnik może się wymeldować z mocowania...(wiem z własnego dośw.) Dużo lepiej jest jak jest tuleja nagwintowana z dwóch stron . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 tuleja, żadnych rurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 To git. To kiedy jakiś locik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi