kogutos Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ładna skubana jest. Tylko to podwozie faktycznie bardzo dziwne. W górę dziadygę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Adrian, nie wiem z jakiej latasz nawierzchni, ale tak mała średnica kół + taka goleń podwozia = kapotaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Na 2 stronie tego wątku widać nasze "lotnisko" podczas oblotu Pipera Zobaczę jak się będzie zachowywać podczas lądowania. Jeśli będą problemy, przestawię golenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Świetnie wygląda. Ktoś kiedyś powiedział jak wygląda dobrze to lata tak samo dobrze Podeślij filmik z oblotu Mi dopiero dziś doslali części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 tak naprawde to miała lecieć dziś, jednak musiałem poprzestawiać w niej aku i kable, bo musiałem poprawić wyważenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Piękna extra ty lecisz Extrą a ja Su powodzenia życzę miękkiej ziemi jak trampolina ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dziś, po ponad 11 miesiącach od założenia wątku, Extra odbyła swój pierwszy lot Krótko: operacja się udała, pacjent przeżył. Fotki i krótki filmik wstawię jak tylko dostanę do nich dostęp. Czas zmienić avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jak ci się leciało ? Czekam już z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie będę czarował - gacie pełne Ogólnie było w miarę ok, model nie wymagał jakiegoś wielkiego trymowania. Lądowanie pomimo dość znacznego bocznego wiatru odbyło się bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Takim modelem się lepiej lata jak małymi pierdziochami Gratuluje bezkretowego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mnie obsrane gacie jeszcze czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Fotki. Film. Wiele na nim nie widać, ale lepszego nie mam P1150154.MOV 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Gratuluję teraz czas na mnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcat Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam po długiej przerwie. Ryb już połowiłem, więc teraz czas odkurzyć Extrę i poskładać ponownie do kupy ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Dziś, po dwóch dniach grzebania postawiłem Extrę na koła i odpaliłem DLE 35 pierwszy raz od ponad 4 lat. Był problem z zassaniem paliwa przez silnik, ale rozrusznik załatwił sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Reanimacja zakończona. Extra dostała rurę węglową i nowe mniejsze aku, które zainstalowałem zaraz za wręgą silnika i które ledwo wyważyły model, ale udało się bez balastu. Niedługo ponowny oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi