tytan12 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 http://youtu.be/lGNa8H0PqWE Fajny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 faktycznie fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Od dziś nie myślę, że szybowce są nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Fajna sprawa ☺ Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Świetny filmik,ogląda się z dużą przyjemnością i lekką zazdrością że człowiek sam tak nie może.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Piękna sprawa,świetna realizacja.Szkoda że tyle pięknych chwil przemyka przez palce jak woda.Ja już od dawna powiedziałem sobie że na okrągłą rocznicę chciałbym sobie tak polecieć do chmur, oczywiście jako pasażer, coby zaczerpnąć przyjemności w przestworzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (...) chciałbym sobie tak polecieć do chmur, oczywiście jako pasażer, coby zaczerpnąć przyjemności w przestworzach. Nie jest wykluczone, że wśród forumowiczów są także osoby z licencją. Zapytać możesz także w najbliższym aeroklubie. Wówszas sam nakręcisz podobny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi