Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jamsem Cameronem nie jestem, ale może tragedii nie ma ;)

Pracowaliśmy z chłopakami w terenie 4 godziny nad tym filmem, było poniżej zera, widać parę z ust.

Szacun i podziękowania dla ekipy 38wds Target

• Lubię to 1
Opublikowano

He he he, brawo Robertus, mogliście jednak dać trochę tła, krzyków, strzałów :)

Ewentualnie dorobić jakieś strzały z pokładu Huntera na Aftereffects czy coś :)

Opublikowano

Rok 2038. Depronowy terror sięgnął zenitu. Zielone hordy podkładów pod panele zapędziły ostatnich obrońców rasy ludzkiej do ruin Skażonego Miasta.

Robertus - gratulacje! Mam nadzieję, że pociągniesz wątek filmowania modeli w taki sposób. Super. Może Cameronem nie jesteś - ale gdzie tam mu do Ciebie!

• Lubię to 1
Opublikowano

Wymiękam jak patrzę na ten model, Robert mam rakiety i prom kosmiczny ze zdalnym odpalaniem, może mu podpiąć?

Opublikowano

Aftereffects nie znam. Nie mam też takich ciągot aby siedzieć jeszcze pół roku na filmem 3min.

Możę sequel będzie lepszy, bo teraz nawet dialogów nie było. Ot wymyślenie historyjki na poczekaniu i spontan.

Opublikowano

Sequel możesz dokręcić w 10 min do tego filmu, zakładając mu to "uzbrojenie"

post-10282-0-54148900-1417507598_thumb.jpg

Wszystko gotowe potrzebny tylko jeden kanał wolny w odbiorniku, rakiety z silnikami 1,2Ns więc odlatują parę metrów i eksplodują na kolorowo, prom kosmiczny też po kilku metrach wypluwa silnik i szybuje. Jak chcesz mogę Ci to wysłać.

Opublikowano

Niewątpliwie są lepsze produkcje od mojej. Widziałem nie jedną. Wymagają one jednak masę godzin pracy, dużo materiału filmowego i wielu godzin pracy w programach graficznych nad efektami specjalnymi.

To ja wolę coś wyciąć z depronu w tym czasie ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.