robertus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jamsem Cameronem nie jestem, ale może tragedii nie ma Pracowaliśmy z chłopakami w terenie 4 godziny nad tym filmem, było poniżej zera, widać parę z ust. Szacun i podziękowania dla ekipy 38wds Target 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 He he he, brawo Robertus, mogliście jednak dać trochę tła, krzyków, strzałów Ewentualnie dorobić jakieś strzały z pokładu Huntera na Aftereffects czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Rok 2038. Depronowy terror sięgnął zenitu. Zielone hordy podkładów pod panele zapędziły ostatnich obrońców rasy ludzkiej do ruin Skażonego Miasta. Robertus - gratulacje! Mam nadzieję, że pociągniesz wątek filmowania modeli w taki sposób. Super. Może Cameronem nie jesteś - ale gdzie tam mu do Ciebie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wymiękam jak patrzę na ten model, Robert mam rakiety i prom kosmiczny ze zdalnym odpalaniem, może mu podpiąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Aftereffects nie znam. Nie mam też takich ciągot aby siedzieć jeszcze pół roku na filmem 3min. Możę sequel będzie lepszy, bo teraz nawet dialogów nie było. Ot wymyślenie historyjki na poczekaniu i spontan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Sequel możesz dokręcić w 10 min do tego filmu, zakładając mu to "uzbrojenie" Wszystko gotowe potrzebny tylko jeden kanał wolny w odbiorniku, rakiety z silnikami 1,2Ns więc odlatują parę metrów i eksplodują na kolorowo, prom kosmiczny też po kilku metrach wypluwa silnik i szybuje. Jak chcesz mogę Ci to wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tu macie przykładową produkcję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Niewątpliwie są lepsze produkcje od mojej. Widziałem nie jedną. Wymagają one jednak masę godzin pracy, dużo materiału filmowego i wielu godzin pracy w programach graficznych nad efektami specjalnymi. To ja wolę coś wyciąć z depronu w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi