nielotka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pada mam, to może na początek wystarczy.
szpachla Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Byłam jeszcze w sklepie modelarskim i tam też usłyszałam, że Pioneer najlepszy na początek, więc kupiłam to: http://abc-rc.pl/p/176/2982/model-pioneer-1400mm-trenerek-rtf-kompletny-zestaw-modele-do-fpv-fpv-i-akcesoria.html Mam nadzieję, że dobre:) Urodziny 3 stycznia, więc napiszę jaka była reakcja:) A potem rzeczywiście trzeba będzie podjechać do Kęt, co by falstartu nie zrobić. Fajnie, nie mogę się już doczekać A, i pytanie odnośnie symulatora - to co mam dokupić, żeby można było na komputerze poćwiczyć? Szczerze? Gorzej już chyba wybrać nie można. Jak się nie zna to właśnie kończy się z takim szrotem za 500 PLN.
Konrad_P Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Szczerze? Gorzej już chyba wybrać nie można. Jak się nie zna to właśnie kończy się z takim szrotem za 500 PLN. Szczerze!! Jak się nie znasz i nie masz nic do powiedzenia to siedź cicho i się nie odzywaj. 3
Wodzu 7 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam. Jak na początek to wybór uważam za bardzo dobry.Niska cena,odpowiedni model do nauki,wszystko w zestawie.Tylko latać i jak najmniej naprawiać. Pozdrawiam Wojtek.
nielotka Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Prezent wręczony - mina bezcenna Radość była duża Dzięki za wszystkie podpowiedzi!
Konrad_P Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 No to teraz niech kolega małżonek zapisze się na forum, założy temat o pierwszym składaniu modelu a będziemy chętnie i z przyjemnością podpowiadać co i jak żeby błędów nie było. Po złożeniu wizyta na lotnisku u chłopaków i pierwszy oblot.
Grubyzzz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 bardzo dobrze wybrałaś to też był mój pierwszy model i jest to chyba najlepszy wybór. Jakby co to zapraszam do Żywca to polatamy trochę
nielotka Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Już zapisany Czeka na pełną aktywację konta:) bardzo dobrze wybrałaś to też był mój pierwszy model i jest to chyba najlepszy wybór. Jakby co to zapraszam do Żywca to polatamy trochę Chętnie:) A zimą też latacie przy znośnej pogodzie?
robertus Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Tylko, żeby nie było mrozu. Jak palce nie marzną to można latać na okrągło.
idfx Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Polatalem dobre 25 minut przy -6 ostatnimi dniami i było ok - dopóki nie przestałem ;-) jak to mi znajomy powiedzial, emocje rozgrzewają. Gorzej juz jak się potem wsiadzie w rozgrzane auto. Śpiączka murowana, ale i tak warto :-)
Rekomendowane odpowiedzi