nielotka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pada mam, to może na początek wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Byłam jeszcze w sklepie modelarskim i tam też usłyszałam, że Pioneer najlepszy na początek, więc kupiłam to: http://abc-rc.pl/p/176/2982/model-pioneer-1400mm-trenerek-rtf-kompletny-zestaw-modele-do-fpv-fpv-i-akcesoria.html Mam nadzieję, że dobre:) Urodziny 3 stycznia, więc napiszę jaka była reakcja:) A potem rzeczywiście trzeba będzie podjechać do Kęt, co by falstartu nie zrobić. Fajnie, nie mogę się już doczekać A, i pytanie odnośnie symulatora - to co mam dokupić, żeby można było na komputerze poćwiczyć? Szczerze? Gorzej już chyba wybrać nie można. Jak się nie zna to właśnie kończy się z takim szrotem za 500 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Szczerze? Gorzej już chyba wybrać nie można. Jak się nie zna to właśnie kończy się z takim szrotem za 500 PLN. Szczerze!! Jak się nie znasz i nie masz nic do powiedzenia to siedź cicho i się nie odzywaj. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam. Jak na początek to wybór uważam za bardzo dobry.Niska cena,odpowiedni model do nauki,wszystko w zestawie.Tylko latać i jak najmniej naprawiać. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielotka Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Prezent wręczony - mina bezcenna Radość była duża Dzięki za wszystkie podpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No to teraz niech kolega małżonek zapisze się na forum, założy temat o pierwszym składaniu modelu a będziemy chętnie i z przyjemnością podpowiadać co i jak żeby błędów nie było. Po złożeniu wizyta na lotnisku u chłopaków i pierwszy oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 bardzo dobrze wybrałaś to też był mój pierwszy model i jest to chyba najlepszy wybór. Jakby co to zapraszam do Żywca to polatamy trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielotka Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Już zapisany Czeka na pełną aktywację konta:) bardzo dobrze wybrałaś to też był mój pierwszy model i jest to chyba najlepszy wybór. Jakby co to zapraszam do Żywca to polatamy trochę Chętnie:) A zimą też latacie przy znośnej pogodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Tylko, żeby nie było mrozu. Jak palce nie marzną to można latać na okrągło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Polatalem dobre 25 minut przy -6 ostatnimi dniami i było ok - dopóki nie przestałem ;-) jak to mi znajomy powiedzial, emocje rozgrzewają. Gorzej juz jak się potem wsiadzie w rozgrzane auto. Śpiączka murowana, ale i tak warto :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja latam prawiecodziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi