Jerzy_R Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Może chodzi o strukturę materiału? Papier jest gładszy od pianki (?). No ale ja fachowcem itd...
enter1978 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Miałem dziś zacząć sklejać swój model , ale elementy z pianki wycinałem wczoraj na modelarni a wycięty model niosłem do auta już w nocy, no i po drodze tak to niosłem że trochę części pogubiłem i ja dziś do sklejania a mi modelu brakuje. No i niestety ale mój model wygląda tak jak na foto. Planów też nie mam bo pożyczyłem , i chyba pojedyncze brakujące części trzeba wydrukować na nowo i uzupełnić braki i dopiero zacznę sklejać model.
enter1978 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Uzupełniłem braki i jade z koksem, nie za wiele ale z doskoku tyle dziś udało się posklejać, ogólnie szybko idzie , nie za wiele czasu mi zeszło z tym co na foto. Jak nic nie wyskoczy to jutro go z grubsza posklejam . ,
enter1978 Opublikowano Niedziela o 10:15 Opublikowano Niedziela o 10:15 I model posklejany, zostało oszlifować natarcia i zamontować wyposażenie, no i pomalować. Miałem kilkudniowy poślizg bo mi kleju zbrakło, i w ogóle dziwnie dużo mi kleju na niego poszło. 4
Rekomendowane odpowiedzi