Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam Koledzy co powiecie o tym modelu do polatania w domu kiedy pogoda nie sprzyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie nudno tak tylko zawisy robić Na oko to on ma salon minimum 40m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 chciałbym coś na zimę żeby w domu można było polatać a heli czy qudro mnie nie interesuje Może ktoś poleci jakiś model ,bo ten z filmiku jest super ale trochę drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 O jakiej zimie my mówimy ?? :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 ...ha ha ha dobre, Patryk rozbawiłeś mnie, choć mam w domu malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie nudno tak tylko zawisy robić Na oko to on ma salon minimum 40m2 Robert sądzisz że w domu tym nie polata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tego przecież nie napisałem, ale czy wiszenie na smigle można nazwać lataniem?. Może, ale mi by się szybko znudziło. Ja bym poszukał jeszcze czegoś mniejszego i lżejszego, ale to nie będzie tanie. Mały quadzik to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Też mi się wydaje ze coś mniejszego , ale co? Quadzik fajna sprawa ale mnie kręci akrobacja i trenig zawisu też by sie przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 ta extra też jest niezła,ale parametry i cena podobna do UMX AS3xtra https://www.youtube.com/watch?v=fU32IGNfxp8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credens Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zaopatrz się jeszcze w kota, żeby było na kogo winę zwalić za porwane firanki i przystrzyżone paprotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Firanek i paprotki nie posiadam kota też nie i nie zamierzam,ale za to żona powiedziała że jak zobaczy samolot w domu to się wyprowadza,i teraz mam dylemat nie wiem co wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 quada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credens Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Firanek i paprotki nie posiadam kota też nie i nie zamierzam,ale za to żona powiedziała że jak zobaczy samolot w domu to się wyprowadza,i teraz mam dylemat nie wiem co wybrać Kolega, jak porwał firankę podczas testowania ciągu silnika, zwalił wszystko na kilkuletniego syna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 no dobra żarty na bok,lepiej niech ktoś podpowie jaki modelik do domu,waga,wielkość,cena takie parametry mnie interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 a jaki masz ten dom? jaki salon, czy gdzie tam chcesz latać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 salon ok 35m2 myślę że wystarczy na model o rozpiętości 32cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Parkzone Vapor - jedyny taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Oj Grzesiek..daruj sobie chatę,kupimy po fajnej halówce kilka pakietów i śmigamy na halę-zabawa zajebista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Parkzone Vapor - jedyny taki Cena powala, zwłasza jeśli zaraz się wleci gdzieś w szafę Hala to lepsza opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 A co Rafał macie jakieś plany z chłopakami z lotniska ,wynajem czy cóś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi