bluuu Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 O, czyli to nie tylko u mnie Ja też już sobie wykroiłem element zastępczy błąd występuje po prostu na planach, zresztą nie ma się co dziwić, przy tylu elementach można takie coś przeoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel55011 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Panowie zamówiłem i czekam już cztery tygodnie i nie wiem czy się doczekam to chyba jest wielkie oszustwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Panowie zamówiłem i czekam już cztery tygodnie i nie wiem czy się doczekam to chyba jest wielkie oszustwo Paweł a czytasz wszystkie posty związane z tył oto modelem chyba nie dlatego ja powiem Kolega napisał ze sie opóźnia ze względu na prace i od pon wsio wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip_gd Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Właśnie wysłałem wam numery paczek dpd na miale prywatne, część wyszła dzisiaj część jutro. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Właśnie wysłałem wam numery paczek dpd na miale prywatne, część wyszła dzisiaj część jutro. Pozdrawiam Czy istnieje jakaś szansa na to, że otrzymam zamówienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ja dostałem wczoraj maila z numerem listu tak jak pisał Filip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Właśnie wysłałem wam numery paczek dpd na miale prywatne, część wyszła dzisiaj część jutro. Pozdrawiam Napisz do kogo napisałeś maila z numerem paki bo sie tu chejzel zara zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Napisz do kogo napisałeś maila z numerem paki bo sie tu chejzel zara zrobi Okazuje się, że należy cierpliwie zaczekać na swoją kolej "do wysyłki" Grunt, że będzie co robić na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Sprawdziłem, moja paczka dotrze do mnie w poniedziałek. Przynajmniej tak pokazuje numer listu przewozowego, więc spokojnie czekam na Łosia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Piękna robota Trzeba by podziękować z opracowanie tego modeli. Ja dzisiaj sie wziąłem za sklejanie swojej wycinanik i jestem pełen zdumienia . jescze raz Piekna praca DZIĘKUJE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dziękuje, paczka doszła, wycięte świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 kolega chyba zapomniał o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 kolega chyba zapomniał o mnie przepraszam orientuje sie ktoś czy można kupić folie w kolorze khaki lub moro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Solarfilm lite ciemny zielony wygląda jak khaki. Być może ma to któryś polski sklep modelarski. Dodatkowo to bardzo lekka folia. http://rc-team.pl/folie/25840-solarfilm-solarfilm-lite-st-ciemny-zielony-091m-x-070m-slr-01.html jest trochę ciemniejszy niż na zdjeciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Oliwkowy w modelmaxie . Ale Łoś nie był khaki jak to pokazują rysunki tylko prawie brązowy , przynajmniej tak opowiadają ci co go budowali i też szczątki wykopane z ziemi też są tego koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 tak tak lecz khaki byłby byłby najbardziej podobnym kolorem chodź ta oliwka też by pasowała. znamy przybliżoną wagę modelu " elektryka" zastanawiiam sie jakie silniki zastosowa. Przeszukałem pół polski i nigdzie nie można kupić chowanego podwozia do tyłu ma ktoś jakieś namiary gdzie można zdobyć takie podwozie. A oto efekt mojej pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jakby ktoś potrzebował http://sklep-modelarski.eu/zestaw-wytloczek-pzl37-los-149m-p-2282.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sebastian widzę, że dobrze Ci idzie składnie modelu.... z takimi pomocnikami musi się udać znamy przybliżoną wagę modelu " elektryka" zastanawiiam sie jakie silniki zastosowa. według mojej oceny te silniki powinny dać radę?: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__18231__Turnigy_D3542_5_1250KV_Brushless_Outrunner_Motor.html O tylnym podwoziu na razie nie myślałem a to dlatego, że nie mogę skompletować głównego podwozia... na HK znalazłem takie podwozie chyba pasujące wymiarowo do modelu: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__31831__Turnigy_Full_Metal_Servoless_Retracts_4mm_pin_.html Pin size: 4mm za nic nie mogę dobrać do tego goleni,,, z tego względu, że jak dobrze rozkminiam Retract Mounting Pin też powinno być 4mm?? najbardziej chyba pasujące byłoby takie golenie: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__23876__Alloy_Oleo_Strut_110mm_Staight_Twin_Wheel_Nose_Leg_60_120_1pc.html tylko właśnie Retract Mounting Pin 5mm... nie znalazłem (albo jestem ślepy) goleni z tym parametrem na 4mm. Wszystkie są na 5mm i w górę... Ktoś pomoże bo wymiękam powoli ze skompletowaniem wyposażenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A nie można dorobić tulei redukującej, albo dobrać rurkę mosiężną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Michał to znajdź tak jak kolega rob radzi znajdź redukcje i do niej dobierz golenie lub jakj sie da z mechanizmu wywal trzpień i rozwierć na bolec co masz goleń EASY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi