karambolis8 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Hej. Wracam po prau latach do RC i chciałem jako jeden z modeli zbudować popularny parę lat temu motoszybowiec Guppy. Szukam obecnie serwa na lotki. W obrys profilu skrzydła pasują jedynie serwa 8-9mm grubości. Przeglądałem Hobbyking ale do każdego tańszego są jakieś uwagi (mała rozdzielczość, nie trzyma neutrum itp). W Polsce trafiłem na takie jak poniżej. Niedrogie, ale nie wiem jak z ich jakością. W ogóle nie kojarzę tej firmy. Są coś warte? http://abc-rc.pl/p/115/3222/serwo-cys-s0307-3-7g-0-8kg-cm-plastic-serwa-analogowe-serwa.html Może macie jakieś inne, sprawdzone dostępne dzisiaj serwa? Na stateczniki mam zamiar zastosować SG-90 albo TG9e. Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 HXT900 nie mieści się w profilu skrzydła, dlatego szukam 8-9mm szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 To może ci to przypasuje http://boble.pl/p/551/12435/e-sky-serwo-digital-4g-5g-miniaturowy-serwa-male-serwa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wygląda dobrze. Czy serwo jest kompatybilne z paraturą na wtyczki JR? Mam starego Lasera 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Napewno zmieścisz slim serwa od Emaxa np ES3302 lub tańsze ES3301. Mam oba całkiem spoko działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi