japim Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Irek, wysłałem Ci PW (prywatna wiadomość). Jeżeli nie doszła to napisz do mnie email na pjak2000 na o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Irku, Przetestowałem odbiornik - wszystko działa OK. Wideo tutaj: Jutro odeślę odbiornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Irku, Przetestowałem odbiornik - wszystko działa OK. Wideo tutaj: Jutro odeślę odbiornik. Nie działa cholerstwo. Zrobiłem przekładkę do nadajnika JR Propo X3810 i bez zmian. Wniosek jeden , ten mój moduł (X8 J) nie działa z tymi odbiornikami. Nie działa cholerstwo. Zrobiłem przekładkę do nadajnika JR Propo X3810 i bez zmian. Wniosek jeden , ten mój moduł (X8 J) nie działa z tymi odbiornikami. Mam ten moduł http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8287__X8_2_4GHz_Combo_pack_for_JR_W_Module_RX.html Nie działa cholerstwo. Zrobiłem przekładkę do nadajnika JR Propo X3810 i bez zmian. Wniosek jeden , ten mój moduł (X8 J) nie działa z tymi odbiornikami. Nie działa cholerstwo. Zrobiłem przekładkę do nadajnika JR Propo X3810 i bez zmian. Wniosek jeden , ten mój moduł (X8 J) nie działa z tymi odbiornikami. Mam ten moduł http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8287__X8_2_4GHz_Combo_pack_for_JR_W_Module_RX.html Te moduły nie mają tak do końca z modulacji PCM 18 , jak to dziala z normalnymi odbiornikami ?, ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Irku, W moim MC3010 moge przelaczac rodzaj modulacji z PPM na PCM. I rzeczywiscie jak przelaczam na PCM to modul ASSANA nie dziala. Ale wystarczy przelaczyc na PPM i juz wszystko smiga. Czy w Twoim radiu nie ma takiej opcji zeby wylaczyc kodowanie? W sumie ono ma tylko znaczenie jak radio komunikuje sie w swojej natywnej czestotliwosci (np 35MHz) i na niej prowadzi kodowanie i natywny odbiornik moze to rozkodowac. Odbiorniki Assana lapia tylko zwykly modul Assana i kodowanie nic nie wnosi a nawet przeszkadza. Sprobuj zmienic sygnal z PCM na PPM i powinno dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Irku, W moim MC3010 moge przelaczac rodzaj modulacji z PPM na PCM. I rzeczywiscie jak przelaczam na PCM to modul ASSANA nie dziala. Ale wystarczy przelaczyc na PPM i juz wszystko smiga. Czy w Twoim radiu nie ma takiej opcji zeby wylaczyc kodowanie? W sumie ono ma tylko znaczenie jak radio komunikuje sie w swojej natywnej czestotliwosci (np 35MHz) i na niej prowadzi kodowanie i natywny odbiornik moze to rozkodowac. Odbiorniki Assana lapia tylko zwykly modul Assana i kodowanie nic nie wnosi a nawet przeszkadza. Sprobuj zmienic sygnal z PCM na PPM i powinno dzialac. Prubowałem i bez zmian , ale sprubóje taz jeszcze, Dzięki, W poniedziałek wyslę Tobie tego kądzioła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Problem rozwiązany. Koniec tematu Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jak udało Ci się rozwiązać problem bindowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Kupiłem Moduł WCZ PPM Boten stsry to był PCM i wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi