TeBe Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Takie produkuję. Oto pierwsza. Żona mnie zmusiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A fe... Nie ładnie. Tak bez kontekstu, tylko, że Cię zmuszono.... A napisz otwartym tekstem, po co Ci to, a raczej po co to Twej żonie? Kota w tym będzie trzmała, czy innego gada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 To jest fragment dużej architektury ogrodowej. Takie coś mam wykonać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No, no... Małe ZOO . A dla kogo to będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dla takiej bandy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 But you'll newer take our FREEDOOOM ! To zwykle koty? Nie kumam Przecierzbu nas tego pelno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Mam dwie takie "godziny", a trzecia dochodzącą. Twoje są przecudnej urody, no prawdziwe pumy! Ale dlaczego mają mieszkać w klatkach, a nie luzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tomasz- przyjmij szczere, mocne wyrazy solidarności ze strony kolegów- trzymaj się chłopie! Zobacz, co na ten przykład ja musiałem zrobić. Prace nad nowymi modelami zostały odsunięte na "po zakończeniu", ale pojawił się oczywiście poślizg, tak, że drzwi zostały na ten rok (a wredne są- odsuwane na rokach, po szynach łukowych, same problemy). Pamiętaj- nie jesteś sam, masz silne wsparcie w grupie . P.S. Postanowiłem, że już wszystko co będę projektował będzie od liniki, ŻADNYCH ŁUKÓW, CZY PROMIENI! To się może odbić na aerodynamice. wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja myślałem, że wy Koledzy jesteście, a wychodzi, że zwykłe świnie... Ja kombinuję jak mogę, aby odwlec robótki domowe, a jak żona zobaczy wasze poczynania to ... Ech, szkoda słów. :D To prawie tak, jak w tych programach, gdzie remont robi się w 5 dni. I wytłumacz potem, że tam pracuje 50 chłopa, którzy nic innego robić nie muszą i mają nieograniczony budżet... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nooo- żeby 5 dni- to byłaby bajka! Teraz niejaki Pągowski w pewnej prywatnej TV robi remonty w 48 h. I to dyzajn z wykonawstwem- uzyskuje za każdym razem podziw mojej żony, a ja zaczynam go nienawidzić, coraz bardziej szczerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 "Nasz nowy dom"... Tomasz, jak uznasz, że masz dosyć manufaktury, to poszukaj koszy gabionowych zgrzewanych - np http://www.drotest.com.pl/produkty/gabiony-i-materace/gabiony-zgrzewane-betafence Jak wszędzie są lepsze i gorsze. Jak byś się zdecydował to mogę pomóc negocjować cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Mi wychodzi na to, że prawdziwy modelarz wszystko potrafi i "żadnej pracy się nie boi"... Jednak nie jestem takim dobrym modelarzem i słusznie nigdy się za takiego nie miałem. Ale gdybym musiał, to kto wie? W USA malarzem pokojowym byłem, a i płytki chodnikowe układałem. O pracy w warsztacie samochodowym, że nie wspomnę, a o "busboy-u" to już zupełnie zapomniałem Za to "zielenizną" w obejściu nadal z przyjemnością się zajmuję i kosiarką jeżdżę, jak po sznurku. Więc, gdybym musiał?... Ale przecież od czego są fachowcy-profesjonaliści? Niech robią, /poszukuję sprytnego kafelkarza, który fachowo odbuduje mi schodki wiodące na ganek/, ja tam wolę np. obróbkę rozpórek do modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ciąg dalszy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Teraz wreszcie rozumiem. "Hiltona" im budujesz, ale czy go zaakceptują? I wyjście będzie też chyba nie limitowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Będzie dach sześciospadowy i dojście estakadą napowietrzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jestem w trakcie podobnej konstrukcji dla kota Muszę zabudować balkon, ale robię szczebelki z drewnianych listewek, które będą blokować plastikową siatkę. Raz mi kocica skoczyła na parapet sąsiadów (2-gie piętro) i już mi wystarczy podobnych przeżyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 To sześciokątne będzie umocowane na drzewie w ogrodzie. Balkon będzie osiatkowany, będzie miał tylko otwór do napowietrznej estakady z siatki metalowej, która będzie szła najpierw po elewacji, a potem przez 2 drzewa, aż do tego pałacu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Z przyjemnością niecierpliwie przyglądam się Twoim poczynaniom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tomasz, a w tym systemie tunelowym przewidujesz zaopatrzenia w myszy - bo jeśli nie to ta czarna banda może Cie oskarżyć o mobbing, coby o nie molestowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Część pierwsza gotowa - spacerniak zaokienny. DSCN8737 by TeBeWAW, on Flickr DSCN8738 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi