idfx Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Był podobny mądrala co to psa do latawca uczepił. Kilka lat temu było o tym głośno. Niestety psina dostała zawału ... dziwi mnie, że komuś może w ogóle do głowy przyjść podobny pomysł, ale jak widać psycholi nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wy tu gadu gadu o klatkach, a ja tu mam dla Ciebie, TeBe, coś z grubej rury. To powinno na moment chociaż oderwać Cie od klatek. przypadkowo na to dziś trafiłem i uważam, że lubisz wyzwania i ciekawostki, więc jakby było miejsce czasoprzestrzenne przed A-10, to może: http://www.diseno-art.com/news_content/2014/12/strange-aircraft-arsenal-delanne-10-c2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja to bym chętnie któregoś do pralki wsadził i włączył wirowanie... Brrr, aż ciarki przechodzą, ale jak napisano powyżej - psycholi i sadystów nigdy w historii ludzkości nie brakowało. To i ja się objawię z tą bandą łazęgów: i chyba też mam jakieś odchylenie, bo dlaczego ja te łajzy lubię? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Taj Mahal, konstrukcja dachu. Wiecha blisko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtk08 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To ja pochwale się swoim.Prawdziwy "anemik". 8 lat w rodzinie żadnych szkód a posłuszny jak dobrze ułożony pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 jaki puchaty To gratuluję ! Moja jest właśnie jak pies (ale nie tak posłuszna). Sczeka zamiast miałczeć, gryzie jak szalona i trzeba ją na smyczy prowadzać Na kolana przyjdzie tylko jak człowiek przyśnie w fotelu inaczej nie ma mowy. Starzeje się jednak i z każdym rokiem staje się coraz bardziej poczciwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtk08 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja jak założę mojemu smycz to jakbym wydał polecenie "kot zdechł" gleba i bezruch, muszę sprawdzić bo może i bezdech.Łasi się do wszystkich znajomy,obcy obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 U mnie w domu szpital koci. Jedna po sterylce, a druga po wycięciu nowotworu listwy mlecznej :-( Trzymajcie kciuki... Histopatologia za tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 łuuuu Mają te koty problemy. Moja też miała przygody przed świętami. Całkowicie przestała jeść i się opróżniać. Trzeba było karmić strzykawką przez rurkę. Przczyną takiego stanu okazało się zapalenie dziąseł i zębów. Domyślam się, że ból był niesamowity skąd i wstręt do jedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ech, podkusiło mnie na dach sześciospadowy... Sam chciałem. Niech te koty wyzdrowieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Gazetę trzeba było przyłożyć jako szablon i po sprawie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Rtk08 jak taki puchaty da łapą to juz moze zaboleć POZDRO A TEMAT POWINIEN NAZYWAĆ SIE NASZE KOTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Może faktycznie to warto wydzielić bo trochę zasypujemy temat i wyczyny Tomasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie, nie !!! Absolutnie nie... To jest temat wyłącznie o klatkach, a koty, jak to one , przyplątały się nie wiadomo skąd... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Koty jak najbardziej. W końcu to temat o kocim raju :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 W sumie, to mogłeś po bandzie pojechać i zbudować spacernik zaokienny taki z okna do okna (najlepiej do okna sąsiada). Koty byłyby zachwycone Coś jak to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 U moich termostat dział jak należy, wystarczyło drzwi uchylić na parę minut i wszystkie łajzy obległy najcieplejszy parapet w całym domu w ciągu kilku sekund .... Zamontuj no im jakiś system oświetlenia, coś fluorescencyjnego na przykład żeby w nocy fajnie wyglądało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dobre! Koci zawrót głowy gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ktoś tu musi zaprowadzić porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi