TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Piękna maszyna w polskich barwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W takich momentach chciałbym sie nauczyc latac śmigowcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Mnie odstraszaja dlugie sztyletowate smigla czesto na wysokosci gardla maja ludzie zaufanie do rzeczy martwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W takiej makiecie to wypadałoby zrobić makietowy wirnik - 5-cio łopatowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 I mnie nie przypadł do gustu wirnik dwu łopatowy. Mi-24 musi mieć 5-cio łopatowy. Za dzieciaka pamiętam eskadry po 5 - 6 maszyn tego typu w szyku ma małej wysokości. Robiły wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi