KLAKu Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam. Ostatnio zakupiłem w Castoramie podkład pod panele, (nie karbowany ) cena około 30zl paczka. Wydrukowałem plany, posklejałem puzzle i zacząłem wycinać. Do wyginania depronu przyszła mi z pomocą lutownica, wytapiałem nią rowki gdzie podkład miał się zaokrąglać. A o to efekty mojej pracy (zdjęcia z telefonu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Parę nowych zdjęć. Rozpiętość 1m. Waga jeszcze nieznana, ale mam nadzieje ze do 650g się zmieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ten podkład to od Cezara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tak podkład Cezar Expert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 fajnie ci to wychodzi ,chyba bedzie lekko, mozesz sie podzielic planami ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Całkiem zgrabny model robisz, skrzydła są z jednej warstwy depronu czy jest profil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Podejrzewam, że skrzydła są ''zawinięte'' na wrędze fajna Extra się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dziękuje. Chwilowa waga 160g + wyposażenie. Tylko teraz nie wiem jakie: -silnik cf2822 + pakiet redox 900 3s 20c, Nie wiem czy da to rade Waga razem około 100g + reszta elektro + model razem myślę około 380-400g - silnik gf2215/15 + pakiet redox 1800mAh 3s 20c = 200g razem 480-500g. Co Wy na to 100g różnicy, co wybrać? Ew. silnik GT2215/09 e300-45-pln.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Zależy jak chcesz latać. Jeżeli bardziej agresywnie to moim zdaniem 2822 będzie za słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wycięta kabina cola made in Biedronka Zamknięty kadłub, no i ciąg dalszy taśmy pakowej. Silnik jednak gf2215/15. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Podoba mi się twoja extra, twój pierwszy akrobat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jeżeli chodzi o samodzielnie wykonany to tak, bo latam ravenem cnc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Świetnie to Ci wychodzi. widać , że dbasz o to co robisz. I ładnie oklejony model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 No i pomału zbliżam się do końca. Parę pieszczot wizualnych, zamontowanie silnika i podpięcie elektroniki No i oczekiwanie na bezwietrzna pogodę :/ Nie jest to jakieś cudo, ale myślę że może być. A o to efekt mojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czyli go jeszcze nie wyważałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wyważałem tylko wszystko zdemontowałem na czas oklejania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To sprawdź wyważenie jeszcze raz na gotowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ee no ładniutka extra , masz w skrzydłach żeberka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To sprawdź wyważenie jeszcze raz na gotowo.A cos jest nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dołożyłeś przecież masę w postaci taśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi