Marcin K. Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Model zakupiłem od kolegi @bzik4. Adam pisał ze dużo modelem nie latał, ja na pewno polatam nim baardzo długo bo przypadł mi do gustu:) A tak się zachowuje w powietrzu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ło kurcze, ale świetny! Ale brzmienie! I weź tu człowieku wstaw dzwonek do takiego modelu Jaki tam motór siedzi? Miałem kiedyś ten tartak, ale sprzedałem, bo zdawało mi się, że nudno byłoby tym latać, a tu proszę jaki fun! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Sercem modelu jest OS Max FS .48. Brzmienie niezłe no i moc odpowiednia:) A model jest jeszcze bardziej fan niż na filmie! Idealny by rozerwać się po nudzie jaką daje trenerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Brzmienie rewelacja. Nie wiem czy to efekt filmu ale brzmi lepiej niż jego więksi bracia. Normalnie Vivaldi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Znalazłem film z oświetleniem Żabki. Przepraszam za jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi