modelpiotrek Opublikowano 27 Sierpnia Autor Opublikowano 27 Sierpnia Są wakacje więc nauki latania ciąg dalszy 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 5 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Września Dzisiaj wielki dzień w historii modelarni Bocian Mamy wreszcie swoje pomieszczenie i z pomocą rodziców dzieciaków już działamy Na razie powoli małymi kroczkami ale cały czas do przodu 9 1
mar_io Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Super Piotrek!. A lotnisko modelarskie macie dalej na Kaspra Adamczyka czy przenieśliście? byłem tam ostatnio na motocyklu w niedzielę ale tak średnio wyglądało jakby ktoś latał...?
modelpiotrek Opublikowano 5 Września Autor Opublikowano 5 Września 9 minut temu, mar_io napisał: Super Piotrek!. A lotnisko modelarskie macie dalej na Kaspra Adamczyka czy przenieśliście? byłem tam ostatnio na motocyklu w niedzielę ale tak średnio wyglądało jakby ktoś latał...? Z lotniskiem na Adamczyka jest ten problem że można latać tylko piankami małymi Mamy upierdliwca który narzeka że mu słowiki straszymy i podburza całą dzielnicę Płonia Z drugiej strony poprawczak itd Rozglądamy się za nowym miejscem ale z tym ciężko. Bierzemy i pod uwagę nawet zbiornik Odra Górna Zobaczymy co to się z tego zrobi 1 1
mar_io Opublikowano Sobota o 20:27 Opublikowano Sobota o 20:27 Szkoda bo warunki tam były bardzo dobre i infrastruktura przygotowana (dojazd, ławki można było gdzieś z dziećmi usiąść). Zresztą w Rybniku nie jest lepiej. Oficjalne lotnisko w Chwałowicach jest ale ... no właśnie pianki czy szybowce polatają ale większe i cięższe modele trzeba szukać czegoś innego. W gotartowicach jak latali, tak latają ale nieliczni a i tak przeszkadzają zarządowi...
modelpiotrek Opublikowano Niedziela o 06:49 Autor Opublikowano Niedziela o 06:49 10 godzin temu, mar_io napisał: Szkoda bo warunki tam były bardzo dobre i infrastruktura przygotowana (dojazd, ławki można było gdzieś z dziećmi usiąść). Zresztą w Rybniku nie jest lepiej. Oficjalne lotnisko w Chwałowicach jest ale ... no właśnie pianki czy szybowce polatają ale większe i cięższe modele trzeba szukać czegoś innego. W gotartowicach jak latali, tak latają ale nieliczni a i tak przeszkadzają zarządowi... Dlatego ja np jeżdżę latać do Czech na Hat mam z Raciborza 20km a tam 1000m pasa startowego i cisza żadnych marudów 3 1
Rekomendowane odpowiedzi