micro Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Romek walczymy dzielnie a ekipa Skrzydlatego jest niesamowita Cieszę się że zacząłeś latać modelami tak tylko przypomnę o naszej zbiórce na kosiarkę zbieramy kasę gdzie się da każda złotówka przyblizy nas do pierwszego koszenia https://zrzutka.pl/gzmvva Piotrek, ja mówię o para, modelami to zacząłem latać wcześniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Aaaaa Ja własnie parę dni temu wróciłem ze Słowenii z Lijaka cztery dni lotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ożesz Ty, ale Ci zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) . P.S. Tak apropos, który to Ty na tym zdjęciu ? . Mam swój typ, ale pewny nie jestem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Pierwszy z lewej )) Piknik u przyjaciół Czechów z Orlovej Mega upał i mega impreza jak co roku No i ekipa Skrzydlatego z Piotrkiem Kaplonem I mój Pioneer na Lijaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 No i mamy wodę Dzisiaj bez przerwy pompowaliśmy 45 min wodę z naszej studni już możemy podlewać naszą trawę na lotnisku na fotce naczelny studmistrz Marek bez niego jak i bez roboty całej ekipy nie było by studni na naszym lotnisku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Teraz to tłumy będą walić, aby się napić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Lepiej jej nie pić ale do podlewania i i kampania jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cześć. Słyszałem, że jesteście zainteresowani zrobieniem zawodów rzutek F3K. Chętnie służę pomocą i dobrą radą. Z kim mogę się kontaktować bezpośrednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Cześć Czarku przepraszam że dopiero teraz przeczytałem Twój wpis posłałem Ci namiary na naszego prezesa Marka Ławki już zrobione.Studnia obmurowana a dzisiaj koszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 troszkę fotek z zycia na naszym nowym lotnisku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Skrzydlaty na hołdzie w Borynii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Wczoraj udany dzień na naszym rezerwowym lotnisku oblot Jeta Kangaroo od Marka oraz szybowca 4m od Benka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gambit80 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 I jeszcze filmik z pokazów dla dzieci modeli pływających i latajacych. Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Hej na naszym lotnisku została uruchomiona kamerka live mozna obserwowac 24h http://www.kamera.skrzydlaty-raciborz.pl/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EloMajek Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Super opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ale fajnie się podgląda . Pozdrawiam wszystkich " aktorów" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Noo u nas często coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 No i już niedziała . Tylko na komputerze w pracy mi nie wyświetla , od razu dodam , że w soboty mam wolne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gambit80 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Działa, działa. Nikogo tam nie ma :-) Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Z tego co widzę to to nie jest lotnisko tylko boisko. Dobrze, że dookoła są kamienie to mieli z czego bramki zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi