sagitt Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dzisiaj takie ładne słoneczko, słaby wiatr więc postanowiłem wypróbować nową miejscówkę. Trochę tylko obawiałem się przyciągania grupy drzew. Okazało się że nie bezpodstawnie, powietrze było trochę niestabilne, a przyciąganie silne. Dobrze że to nie była brzoza. Na szczęście skończyło się na niewielkich uszkodzeniach i Beta została dopuszczona do dalszych lotów. Wymagana jest mała naprawa krawędzi natarcia prawego skrzydła, poza tym brak uszkodzeń. Jak wstawiacie filmiki bezpośrednio w postach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 taśma na krawędż, i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ...bez taśmy i tak nie poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 .............. https://www.youtube.com/watch?v=r34tC4DSOO8 ................ Jak wstawiacie filmiki bezpośrednio w postach? Wstawiasz adres do filmu a on automatycznie zamienia się w okno do oglądania. P.S https.//www.youtube.xxxxxxxxxxxxx usuń literkę s z adresu i będzie filmik . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagitt Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mi się jakoś nie zmienia. To pewnie czary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 A tam zaraz czary . https://www.youtube.com/watch?v=r34tC4DSOO8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wojtku zobacz pierwszy post ... tam już nie ma "s" .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wojtku, wstawiony przez Ciebie film ma w adresie URL literę "s"... Ja nie usuwam "s" ze swoich filmów i działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wojtek pokazał, że tą literkę trzeba usunąć, ale zobacz pierwszy post .. Alexander usunął "s" i dalej nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chyba wiem, o co chodzi. Alexander, wstaw link taki jak wstawiałeś, ale nie poprzez opcję odnośnik (z paska narzedzi nad treścią posta), tylko żywcem w tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Poprawiłem. Bartek, miałeś rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dobrze, że się wyjaśniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filo1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 wygląda podobnie jak mój Axn po wleceniu w linie telekomunikacyjne tam trochę bardziej skrzydło oberwało troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Filipie... ale nie tak wycina się gorącym drutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filo1 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tak wiem Na szczęście to nie były linie z jakimś konkretnym napięciem, nic się nie przyjarało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi