balcerseb88 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Model cudo ale te lądowania to musisz poćwiczyć. Jak wytniesz cyrkiel 25 kg to już żartów nie będzie Nagranie super jakościowo widać ekipa kamerująca zna się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sebastian ustaw sobie większe expo na wysokości, może nie będzie/nie będziesz taki nerwowy przy lądowaniu. A może korzystaj z klap - powinna być wolniejsza przy podejściu. Lotnisko masz piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Super model. Mam nadzieję, że będziesz na Zlocie Gigantów w Poznaniu 6 i 7 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sebastian obserwowałem od początku Gratuluję wytrwałości i modelu Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 No robi wrażenie, model pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 czuć masę tego modelu , dobra robota !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Do Poznania postaram sie za witać co do lądowań macie racje najlepsze nie sa lata sie troszeczkę "inaczej" niż zwykłymi modelami (czyt. małymi) jest jeszcze sporo do zrobienia ale myślę ze każdy następny lot będzie lepszy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 fajnie i realistycznie lata model ps mam pytanie do lądowania: dlaczego nie używasz wychylenia klap do zwiększenia siły nośnej przy podejściu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Piękny model, na żywo pewno robi ogromne wrażenie wsród innych modeli. Model pewno lata sam, lecz masa jest znaczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Super duży model poprostu bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kąt silnika na pewno trzeba poprawić bo ten model sam se leci w lewo a klapy przy takim modelu to podstawa tylko trzeba je dobrze domiksować z wysokością i trochę się do nich przyzwyczaić. I jeszcze antenę w nadajniku lepiej jest sobie ułożyć w bok a nie tak na prosto ;] Pozdro i gratki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Koledzy, szacunek dla gośćia - to nie poletajka, bardzo! bardzo! super a praktyka uczyni mistrza Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Gratulacje i jeszcze raz gratulacje składam pilotowi a zarazem konstruktorowi tej wspaniałej maszyny. Śledziłem i dopingowałem budowie wiem z własnego doświadczenia że nie jest łatwo pokonywać różne przeciwności podczas budowy i oblatywania oraz wlatania się w nowy model tym wiekszy szacunek składam konstruktorowi który potrafił dokończyć i oblatać swoje cacuszko. Sebastianie maszyna wspaniale lata i nie ważne jest że na początku uczymy się nowego modelu a postronny obserwator odnosi wrażenie popełnianych błędów w końcu to pilot wie lepiej jak i w jaki sposób ma pilotować a skoro maszyna ponownie staje na starcie i odbywa kolejny lot to oznacza że pilot jest dobry . Jeszcze raz Gratulacje !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi