Jump to content

Jaki model na początek?

Marcus

Recommended Posts

Posted

Jak myślicie, co jest lepsze na początek

a)budowa Zefirka i jego oblot

b)kupno Sky Lady II i jej oblot?

PS.Chciałem ankietę, ale nie mogę :(

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;D

Posted

Z tyloma informacjami które podałeś to brzmi tak samo jak pytanie "Lepsze jest Ferrari czy Hummer?" :)

Ja nie żałuję że wybrałem pierwsze rozwiązanie, dało mi to pojęcie o modelu... no i mam dobrej jakości (noo może aparatura trochę odbiega ;) ) wyposażenie :)

Posted

Masz w ogóle jakąś aparaturę ?? JA Ci bym proponował Zefirka,bo kupisz już wyposażenie 3F które jest lepsze od szczotkowców....

Posted

Właśnie napisz nam dokładnie jakie komponenty posiadasz. Ewentualnie ile masz kasy do dyspozycji. No i ile masz wolnego czasu. Wtedy będziemy mogli pomóc.

Chodź ja nie ukrywam że jestem za opcją a), ponieważ budowa to dla mnie też wielka frajda ;)

Posted

Szczerze, to na razie zbieram kasę. I właśnie się zastanawiam, czy mam zbierać na Sky Lady II, czy uzbierać jeszcze więcej i kupić np. Lasera, potem silnik i regiel, a potem bym zbudował Zefirka. Chyba poczekam, i uzbieram większą sumkę, niż bym miał wydawać na sky lady, po czym zostaje mi tylko aparatura, i potem znowu bym musiał zbierać na elektronikę.

Dzięki za odpowiedzi :mrgreen:

Posted

JA na twoim miejscu bym już wybrał jaki sprzęt chcesz kupić i oszacować sume jaka Ci będzie potrzebna,wszystko teraz tanieje po trochu wiec jeszcze sie ucieszysz ze zostało coś Tobie ;)

Posted

Zastanawiam się nad czymć prostym, ale już może z ekranikiem, może Hitec Flash 5x... :?: Może coś złapię na allegro...Ostatnio cały komplet Hitec Flash 5x kosztował 200 zł, wiec niereaz trafiaja się super okazje... :|

Posted

A czy do Zefirka może być użyty silnik CD. Oczywiście przerobione. Wie ktoś gdzie znajdę opis przeróbki :idea: :mrgreen:

Posted
Zastanawiam się nad czymć prostym, ale już może z ekranikiem, może Hitec Flash 5x... :?:

Parik Svida aktualny mistrz Europy Aircombat lata na takim nadajniku .Wszystko zależy jakie modele miałaby taka aparatura obsłużyć .

Pozdrowienia Marian

Posted

Sky Lady w twoim przypadku nie ma sensu, jestes z nami na forum juz dlugo i wiesz czego bedziesz wymagal od sprzetu. SL na pewno cie nie zadowoli.

Sky Lady jest dobra dla tych ktorzy chca sprobowac modelarstwa za mniejsza kase, a nie maja pewnosci czy im sie bedzie podobac..

Baxter

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.