model Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 No zaczynać nie musisz , ale możesz uchylić rąbka tajemnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 To jest ściśle tajne, niemcy nie moga się dowiedzieć. Tymczasem okaptowanie silnika w trakcie budowy, mam nadzieję że górna forma odskoczy od kadluba bez użycia brutalnej siły jak to miało miejsce z dolna formą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ooo... dopiero teraz doczytałem ? Oczywiście zapraszamy ! Lotnisko jest przygotowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Adam czarne krzyże nad Jastrowie zawitają najwcześniej na jesień. Chyba że strarzydło w koronie wysle mnie na kwarantanne domową. /: Dzięki za zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Luks malina dobrze ze jak przyjedzie pora będzie kogo zapytać co i w jaki sposób wylaminowac ( kołpaczek jeśli nie znajdę gotowego i troszkę maski silnika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tutaj niestety znowu dałem ciała, ale przynajmniej wiem dlaczego mi nie wyszło, ale już się nie będę tym chwalił ? Brzegi formy się ukruszyły dałem zbyt dużo wypełniacza albo zbyt mało żywicy ? Zaszpachlowałem to wszystko szpachlą do karoserii samochodowej i jest już ok, zresztą i tak jest tam naddatek a i atrapy rur wydechowych wszystko zakryją jakby co. Dawid jak mustang będzie potrzebował sparing partnera to laminaty się znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No to nie ma sprawy możemy zrobić jakiś air combat pozapinany wstążki i w powietrze skala cut większa i dobrze, bo bedzie wszysto ładnie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Nie moge dać niżej zbiornika, instalacja paliwowa będzie bez zasilania ciśnieniem z tłumika. Czy to będzie dobrze działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Jak tam sytuacja z wąskim ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Wąski się sezonuje, trochę go popchnołem do przodu, ale relacja między nami jest słaba. Jak na niego patrze to myślę żeby go ulotnić za pomocą benzyny. Buduje teraz tzw. model odpoczynkowy, ale będę musiał przerwać na jakiś czas z powodu braku wolnych roboczogodzin. Ale kibicuje wszystkim Twoim projektom i czekam na ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 ..... Chyba wszystko na raz ? jak tylko będę miał już swój nowy samochód to będę mógł wszystko oblatać, ? na razie jestem uziemiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi