stema Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Dołączam z moimi gratulacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exu Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 SUPER Gratulacje Fajny duży model niech ci służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Mariusz czy ten model ma skrzydła dzielone do transportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 O ile mi wiadomo to modele TF tej wielkości nie mają dzielonych skrzydeł, skleja się je z dźwigarem na stałe. Tak ma mój FW190 Na forach amerykańskich jest sporo informacji że można przerobić modele na skrzydła dzielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Mariusz czy ten model ma skrzydła dzielone do transportu? niestety nie, ale przy większym kombi dowałem rade.nzbyłeś spitfire ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Gratulacje. Piękne lądowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi