Gość horn3t Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Skończyliśmy się pakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 nie dziala link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jest extra. Zwłaszcza wieczorne loty przy światłach i muzyce. Świetny klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Było super :-) pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Polatalismy! Wiatr nie odpuszczal ale my także! Pełne zadowolenie!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Było jak zawsze SUPER !!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Bardzo udana impreza, miło spędzony czas. Jedyna sugestia: Trzeba zdecydować czy kontynuujemy "celność lądowania" czy idziemy w loty makietowe. Bo niby jakie znaczenie w prawdziwym lotnictwie ma przyziemienie kilka metrów dalej czy bliżej. Można też pomyśleć o dwóch konkurencjach: jedna na celność, a druga to loty makietowe. Obecny nacisk (w punktacji) na celność, zniechęca do startu w konkurencji "ładniejszym" modelem (bo szkoda). Z niecierpliwością oczekuję na kolejny OGÓLNOPOLSKI PIKNIK MODELARSKI w Wilczych Laskach Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zobaczcie zegarek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam wszystkich super udana impreza tradycyjnie nie mam fotek ,tak mnie wciągnęły zajęcia w podgrupach haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Już po zlocie ale z bananem na twarzy ;-) szkoda, że moje samoloty zostały w domu ale żeby nie było, że tylko siedziałem wstawiam foto ze szpiegiem na pokładzie. Kolegów i koleżanki przepraszam za "zakurzenie" :-) I tak o to w całkowitej ciemności babajaga szykowała się do lotu na środku pola ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Djdit a ja się znalazłem na nocnym zdjęciu he he :-) pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Darek ładne rybie oczko też się załapałem na fotę przy ognisku. Zauważyłem, że na pikniku przybywa coraz więcej dużych modeli i też pomimo silnego wiatru było bardzo bezpiecznie Do następnego spotkania i fruwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Baba-Jaga, Grzegorza strzelająca rakietami, I ten jej upiorny smiech na nocnym niebie -niezapomniane wrazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 horn3t świetne zdjęcia! Masz dar! zalesvw mogę kilka zdjeć zapożyczyć? Darek a nie wime czy doszłado ciebie informacja że twoja hexa otrzymała nazwe"żyrandol" Świetna impreza! do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes50 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ja również dziękuję za spędzony czas z Wami . Krzysiek zapozyczylem kilka waszych świetnych zdjęć. Pozdrawiam i do następnego roku czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam Sławek Wysłane z Tapatalka w HONOR7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Kilka fotek od @Piotr z W. i ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi