wdowi Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 ale że to laminat to dopiero widać jak się pomaca zresztą każdy robi model tak jak lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam serdecznie Można model budować wieloma sposobami,ale modelarstwo redukcyjne rządzi się chyba swoimi prawami. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 To znaczy jakimi prawami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam jak zwykle bardzo serdecznie. Moim skromnym zdaniem redukcja , to budowa modelu ( choćby z zestawu typu "tartak" ). Ale może się mylę i jestem już stary wapniak. Mam pseudo makiety Tiger Moth, Seabee , Cl 415 ale nigdy nie nazwałbym ich nigdy makietami. Może się mylę , może takie czasy. Ostatnio opuściła mnie vena na tworzenie. Oprócz silnika zakupiłem także ( duuużo wcześniejsza gwizdka ) nową aparaturę firmy Graupner. Nie miałem nigdy osobistego doświadczenia z tym sprzętem , ale opinie w sieci są pozytywne. Niestety porzuciłem firmę Futaba , której byłem wierny przez 35 lat , ale ceny za telemetrię są mocno zawyżone.( moduł GPS 800-900 PLN a Graupner 340 PLN ! ). Mam nadzieję , że będzie niezawodna.Kupiłem też odbiornik stabilizujący model w trudnych warunkach.Pan Wojtek z Marvio uprzedził mnie, żebym poćwiczył w pilotaż na aparaturze pulpitowej . Tak więc Real Flight i mój wysłużony Easy Star będą polem doświadczalnym ! Mam też nadzieję , że vena modelarska szybko wróci . Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejP Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam, jak tam prace przy RWD idą, dzieje się coś ? to wspaniały samolot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi