herkristo Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Odwiedził mnie wczoraj mój Guru modelarstwa. Skromnie rozwinął nieduże pudełeczko, zdjął kilka gumeczek, i tak oto gały o mało mi nie wypady jak to zobaczyłem: Mieczysław Twardowski jest naszym Słupskim wzorem, i jednocześnie kolegą, który potrafi niemalże natychmiast znaleźć jakąś niedoskonałość naszych poczynań. Dodam, ża Mietek zostal 2 krotnym Mistrzem Świata w kategorii modeli rakiet S7 .Co tu dużo mowić wszyscy zawodnicy Go znają - bo jest sędzią na największych zawodach. Dośc już tych łubu... dubu.. Nigdy nie spodziewałem się, że w modelu rakiety , można pokazać tyle szczegółów. Mietek z pewnością to potrafi na miarę Mistrza Swiata. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Rewelacja w jakości wykonania jak to mówią szczęka opada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Niby to tylko rakietka, a szczegóły zwalają z nóg. Meteora 1 też zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Niby to tylko rakietka, a szczegóły zwalają z nóg. Meteora 1 też zrobił? Oczywiście ze zrobił. Przy okazji zamieszczę zdjęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Krzysiek, a Saturn 1B? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Saturn, to model zabytkowy.Jest podobno podniszczony ,a Mietek nie pokaże czegoś, co ma choć najmniejszą skazę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Będąc przed laty w odwiedzinach u kolegów ze Słupska miałem okazję obejrzeć i dotknąć modeli wykonanych przez p. Mieczysława. Perfekcja ! Na zdjęciu mój syn z modelami Meteora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi