Irek M Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A co to są "Bomble"? Czy to jacyś kuzyni Bąbli? Ja tylko się dostosowałem :mrgreen: A wracając do tematu zapomniałem dodać, iż gdy oklejałem skrzydło to zanim przykleiłem tasmę rdzeń spryskałem UHU PUR czy jakoś tak ale w sprayu. Teraz nie widze tego kleju w moich marketach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ja stosuje uhu por pod taśmę tylko w miejscu zawiasu. Na reszte szkoda wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ja stosuje uhu por pod taśmę tylko w miejscu zawiasu. Na reszte szkoda wagi. Ale mówisz o sprayu? Właśnie zaprasowałem żelazkiem taśmę, efekt zdecydowanie lepszy niż tylko na zimno : taśma lepiej przylega i trudniej jest ją oderwać. A oderwać musiałem bo niestety lotki odkształcały się ale znajdziemy i na to sposób :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Chodzi mi o klasyczny z tubki. W sprayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Chodzi mi o klasyczny z tubki. W sprayu. To z tubki czy w sprayu :mrgreen: :?: Czyli w sprayu nadal jest osiągalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 W tubce jest UHU POR. W Sprayu jest UHU POWER SPRAY. Są to dwa zupełnie odmienne kleje. Klej w Sprayu jest dobry do przyklejania papieru do pianki (na krótki czas). Ja używam go do przyklejania szablonów z planów, na depron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Pamiętam tylko tyle, że to była czarno-żółta puszka i napewno UHU. Taśma położona na spryskany rdzeń trzyma do dziś. Wczoraj zauważyłem - o czym napisałem - że zaprasowana tasma żelazkiem trzyma również bardzo mocno. Jednak delikatniejsze elementy jak np . lotki wyginają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Chodzi o tubke oczywiscie. Uhu w spraya jeszcze nie używałem. No ale taśma z uhu czy tez bez i tak byc musi. Bez taśmy nie poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.