wacek.matuszak Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Czy na filmie z oblotu tego M-33 będzie będzie także oblot CECHIE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Czy na filmie z oblotu tego M-33 będzie będzie także oblot CECHIE ? Nie wiem jeszcze nie zdecydowałem który będzie pierwszy, ale raczej nie nastąpi to wcześniej jak w marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Minął kawał czasu I M-33 nie doczekał się lotu w rękach Andrzeja. Obecnie model ma się dobrze w moich rękach. To że ma się dobrze to mało powiedziane! Pokochałem ten model! spokojny parkfly na pół gazu! Moja partnerka wbija mi się na komputer ćwiczyć w symulatorze bo chce latać Messerkiem! Model przyszedł do mnie w czwartek, w sobotę ok południa skończyłem go zbroić i dziewiczy lot miał kilka godzin później na pikniku lotniczym w Obornickim Stowarzyszeniu Lotniczym. Bałem się o dziewiczy lot bo jednak odbył sie przed publiką liczącą kilkaset osób! Ale pełen sukces! Andrzeju możesz produkować modele na sprzedaż! Wyposażenie: Emax 2822 +10x4.7, 2x Tp sg90 9g, lipol 3s 100mah. Jak się dorobię filmu to koniecznie zamieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Przede wszystkim dziękuje za miłe słowo. Nie buduję modeli na sprzedaż, ale mam zamiar zbudować coś nie co większego pod silnik benzynowy i dlatego kilka modeli muszę odsprzedać [wymienić] na inne potrzebne materiały. Jak będziesz miał jakiś filmik z lotu modelu bardzo bym prosił o udostępnienie. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Z przyjemnością się nimi pochwalę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Obiecałem i jest! Niestety film nie najlepiej jest nagrany. Byłem sam i mocowanie telefonu do nadajnika w pełni się nie sprawdziło. Na pocieszenie dodam że z kadru za bardzo nie uciekalem;)Co dziś, po kilkunastu lotach,bym zmienił przy modelu? podwozie jest bardzo delikatne i się podgina. Może uda się zrobić amortyzację... A tak to poza tym muszę zakupić jeszcze chociaż dwa pakiety bo na dwóch obecnych latania mam za mało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waters Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Film nie działa. Pokazuje napis : film niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Film nie działa. Pokazuje napis : film niedostępny. U mnie działa oglądałem dwa razy. Z mojej strony WIELKIE GRATULACJE i podziękowania za film. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A ja dziękuję za model:) Co do działania filmu to nie wiem co jest. Na laptopie bez problemu, w tel z aplikacji yt też żaden problem. Ale przez przeglądarkę Firefox na tel. już nie chce się włączyć i pokazuje że film jest niedostępny. Ktoś ma pomysł co z tym fantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 U mnie działa. Model lata bardzo elegancko. Gratulacje na ręce autora modelu a także obecnego właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Podmieniłem linki i działa przynajmniej u mnie na każdej platformie. Dziękuje za miłe słowa choć największe uznanie należy się Andrzejowi. Ja już kilka latek latam tak ze każdy model zmuszę do latania;) A z Messerkiem było jakoś inaczej, on po prostu lata sam! Jeszcze raz dziękuję Andrzejowi za wspaniałą konstrukcje i liczę ze Jego kolejne konstrukcje będą równie doskonałe! Na zakończenie dodam ze przy pierwszym locie jeden z naszych forumowych kolegów wciskał mi troche gotówki w kieszeń za model i kazał mi sobie odbiornik zatrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waters Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Super model. Rewelacyjny lot. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Same się ręce do przyklaskania składają.Modelik prostszy od Wicherka .Powinien posłużyć jako pierwsze abecadło modelarskie dla początkujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi