wojcio69 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nareszcie rozwiązałem problem z transportem modeli na lotnisko.Pisać nie ma co wystarczy pooglądać i wszystko jasne. Do box'a wejdą dwa samoloty (Fascination i Antares) ale "wręgi" z "łożami" na kadłuby i skrzydła muszę zrobić z bardziej sztywnego materiału jak sytodur (prawdopodobnie jakieś drzewniane).Będzie ciaśniej i "przegródki" będą cieńsze i dlatego muszą być sztywniejsze.Poza tym muszę sprawdzić ile mogę obciąć śruby mocujące box do belek na dachu, bo na razie wystają na jakieś 7cm i blokują miejsce na skrzydła.Generalnie do zagospodarowania jest 40cm szerokości i 192cm długości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 A żona Ciebie jeszcze nie pogoniła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Uważaj tylko żeby powyżej 140km/h nie wystartowały modele razem z box'em Ja nie mam takich problemów z transportem.Bagażnik 2m po złożeniu siedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mariusz w pewnym sensie sama zaakceptowała ten zakup jak dowiedziała się w jaką walizkę będzie się musiała spakować podczas wyjazdu na wakacje - taka walizka podręczna do samolotu Tomek a próbowałeś zabrać swoje modele z żoną i synem na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jeszcze tylko jakieś zabezpieczenie w przypadku nagłego hamowania i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Będzie i to, półelastyczna taśma naokoło modelu mocowana na, chyba rzepy, do stojaka w którym jest model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wyszło Ci świetnie. Koniecznie musisz coś zrobić żeby "towar" się nie przesuwał podczas hamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Pisałem post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi