wojcio69 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nareszcie rozwiązałem problem z transportem modeli na lotnisko.Pisać nie ma co wystarczy pooglądać i wszystko jasne. Do box'a wejdą dwa samoloty (Fascination i Antares) ale "wręgi" z "łożami" na kadłuby i skrzydła muszę zrobić z bardziej sztywnego materiału jak sytodur (prawdopodobnie jakieś drzewniane).Będzie ciaśniej i "przegródki" będą cieńsze i dlatego muszą być sztywniejsze.Poza tym muszę sprawdzić ile mogę obciąć śruby mocujące box do belek na dachu, bo na razie wystają na jakieś 7cm i blokują miejsce na skrzydła.Generalnie do zagospodarowania jest 40cm szerokości i 192cm długości 1
young Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 A żona Ciebie jeszcze nie pogoniła ?
kogutos Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Uważaj tylko żeby powyżej 140km/h nie wystartowały modele razem z box'em Ja nie mam takich problemów z transportem.Bagażnik 2m po złożeniu siedzeń
wojcio69 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mariusz w pewnym sensie sama zaakceptowała ten zakup jak dowiedziała się w jaką walizkę będzie się musiała spakować podczas wyjazdu na wakacje - taka walizka podręczna do samolotu Tomek a próbowałeś zabrać swoje modele z żoną i synem na wakacje
samolocik Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jeszcze tylko jakieś zabezpieczenie w przypadku nagłego hamowania i będzie super
wojcio69 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Będzie i to, półelastyczna taśma naokoło modelu mocowana na, chyba rzepy, do stojaka w którym jest model
Konrad_P Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wyszło Ci świetnie. Koniecznie musisz coś zrobić żeby "towar" się nie przesuwał podczas hamowania.
Rekomendowane odpowiedzi