meloow Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja z zawodu jestem elektrykiem ale powołanie miałem inne IT. Polecam informatykę ... treaz wszystko kręci się wokół komputerów :devil: , wiem bo sam pracuje jako spec. ds. informatyki ;D tak serio to chciałbym nic nie robić (oprócz składnia modeli i latania nimi) a zarabiać dużo kasy. Spać codziennie do 12.00 i jak sobie przez życie iść :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 ...Chciałbym by inni kłaniali mi się w pas, a może nawet całowali po rękach ( choć nie koniecznie ).... Znaczy chciałbys zostać księciem Iktornem z Gumisiów ?? Właśnie dzieci to oglądają i jakoś skojarzyłem zgodność waszych dążeń.... tak serio to chciałbym nic nie robić (oprócz składnia modeli i latania nimi)a zarabiać dużo kasy. Spać codziennie do 12.00 i jak sobie przez życie iść To zostan administartorem jakiejsc duzej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wybieram sie do Zespołu szkół technicznych na kierunek technik budownictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 tak serio to chciałbym nic nie robić (oprócz składnia modeli i latania nimi)a zarabiać dużo kasy. Spać codziennie do 12.00 i jak sobie przez życie iść To zostan administartorem jakiejsc duzej sieci Do pierwszego "kraszu" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 A ja od września zaczynam 3 klasę szkoły zawodowej w zawodzie elektryk i chce iść do technikum( handlowe mnie nie interesuje) zaocznie. A tak to chciałbym zostać pilotem Wiem sporo trzeba zakuwać ale chyba dałbym rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Kiedyś już to opisywałem ;D Robie to co lubie, a ostatnio nachodzi mnie chęć zmiany na jeszcze większe wysokości i napięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 tak serio to chciałbym nic nie robić (oprócz składnia modeli i latania nimi)a zarabiać dużo kasy. Spać codziennie do 12.00 i jak sobie przez życie iść To zostan administartorem jakiejsc duzej sieci Do pierwszego "kraszu" :wink: Eee tam - 10 lat tak pracowałem to wiem co mówię (i polecam) - pracuje się zwykle wieczorami i w nocy A żeby było tematycznie - teraz robię innym "jaja" etatowo - co daje jeszcze większą kasę (polecam) ale niestety i pracy mam więcej i nici ze spania do 12.00 i praca czasami terminowa (tego nie polecam) To nie to samo co kiedyś - czasami nie ma czasu sie po "kernelkach" podrapać jak to się u nas mawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 motyl, krótko mówiąc wysokie stanowisko w przemyśle energetycznym 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 n6210 No, mnie znudziło IT po prawie 20 latach - i zmieniłem sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wiem, wiem ale czy technikum lotnicze to dobry pomysł ? Czy lepiej wybrać jakiś inny zawód ? Obie szkoły, które wymieniłeś nie nadają uprawnień do wykonywania zawodu w lotnictwie. Jest to dobry wstęp, jednak, aby podjąć pracę trzeba później odbyć kursy w certyfikowanych ośrodkach szkolenia. Myślę, że takie technikum czy liceum daje dobre podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Hej.Motylasty. Trzeba było iść do seminarium większość twoich marzeń by się spełniła.Całowanie po rękach, kłanianie itd.No i mimo że chodziłbyś w sukience nikt nie nazwał by Cię zboczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja z zawodu jestem mechanikiem maszyn i urządzeń przemysłowych, a pracuje na stanowisku grawera i graweruje boki do odlewania opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Widziałem kilka twarzy w Kole lotniczym na Politechnice Warszawskiej. Chodzi o Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa. Ktoś poleca któryś kierunek z tego, by na godną pracę większą szansę mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Tomek (Motylasty ) Ty przecież o.Rydzykiem nie zostaniesz !!!!!! nawet o tym nie marz. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja ide do technikum pszczelarkiego lub do zawodówki na profil technik mleczarz Żartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Aktualnie uczę się w technikum informatycznym, następnie planuje studia. Dążę do tego by zostać administratorem sieci lub pracować w jakiejś korporacji na stanowisku helpdesk - obsługa wewnętrzna. Odbyłem praktyki w Microsoft, na takim właśnie stanowisku i spodobało mi się. Upewniłem się w przekonaniu, że to jest właśnie moja pasja i to co mnie kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja ide do technikum pszczelarkiego lub do zawodówki na profil technik mleczarz Żartuje Co do mnie to planuje iść na technika elektronika ze specjalizacją w automatyce przemysłowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A na serio to bede nastepca Jiriego Taborskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja ide do technikum pszczelarkiego lub do zawodówki na profil technik mleczarz Żartuje Co do mnie to planuje iść na technika elektronika ze specjalizacją w automatyce przemysłowej to pewnie będziemy chodzić do jednej szkoły gdybyś wybrał kierunek "systemy i sieci komputerowe" (to to samo co AP) to pewnie i do klasy byśmy razem chodzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgart Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 meteor wybierasz się do "Elektronika?" Kiedyś to była bardzo dobra szkoła, mam nadzieję że trzyma dalej poziom. Skończyłem ją w 96'. To co się nauczyłem do tej pory procentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.