młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 CZOŁEM Wróciłem z Tagów w Norymberdze i nakręciłem materiał filmowy. Tak jak w zeszłym roku byłem zachwycony mnogością modeli i nowościami. Będę sukcesywnie montował filmy z Targów a na początek zrobiłem film poglądowy z całości. Następne filmy będą z relacji firm: HORIZON HOBBY, EFLITE, HANGAR 9, SPECTRUM, LOSI, HOBBICO, GRAUPNER, DJI, CARSON, AMEWI, HPI RACING, JR PROPO, LRP, MULTIPLEX, PHOENIX MODEL, RIPMAX, FUTABA, TAMIYA, TRAXXAS, WALKERA, YUNEEC, MCD RACING, T2M, UBTECH, XIRO, CARRERA, BURAGO .... Zobaczcie i komentujcie: Relacja z targów modelarskich w Norymberdze 2016 Przegląd nowości RC - nowych i znanych modeli: latających, jeżdżących, pływających oraz części i robotów - to wszystko zobaczysz w filmie. TRAXXAS Nowy X-MAXX, ATON - Norymberga Toy Fair 2016 Przegląd i prezentacja wszystkich modeli zdalnie sterowanych firmy Traxxas DJI DJI Nowy Gimbal ręczny z kamerą - Norymberga Toy Fair 2016 AMEWI RC: Samoloty, Samochody, Czołgi, Motorówki, Quadkoptery AMEWI RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [PL] GRAUPNER NOWY HOT X-44 GRAUPNER RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [PL] 2
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 NOWOŚĆ !!! OFICJALNA PREMIERA..... FUN CUB XL....... większy... 1700mm, nowe mocniejsze aluminiowe podwozie, możliwość wyrzucenia spadochroniarza, zastrzały, mocniejszy silnik i regulator oraz inne... Twin Star RockStar ParkMaster Wingstabi Roxy
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 YUNEEC - Nowy TYPHOON Plus ELECTRIC AVIATION oraz Deskorolka z napędem elektrycznym
Marcin K. Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Szkoda ze tak mało tam modeli a tak wiele zabawek...
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 RANGER FPV - TEST WYTRZYMAŁOŚCI KADŁUBA RANGER FPV VOLANTEX zaprezentował model samolotu dedykowanego do lotów FPV RANGER FPV występuje w różnych wersjach: z mocnym kadłubem i śmigłem pchającym lub dwoma silnikami ze śmigłami ciągnącymi oraz wersja tradycyjna piankowa ze śmigłem pchającym. VOLANTEX to również quadkopter SWIFT oraz motoszybowiec, modele samochodów i motorówek.
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 JR PROPO FORZA 700 i 450 SPEED JR PROPO RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [PL]
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 HOBBICO RC Nowości Modele RC: samoloty, samochody, motorówki, żaglówki quadkoptery, wielowirnikowce oraz nadajniki i elektronika
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 HPI RACING RC Nowości Nowe modele samochodów RC: Jumpshot SC, Jumpshot MT, Jumpshot ST, Formuła Q32, Savage XL w malowaniu matowym.
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 Nowy VIRUS PRO 4.0 6S 1:8 CARSON RC NOWOŚCI Nowe modele samochodów RC: Virus Pro 4.0 1:8 6S o napędzie elektrycznym, Virus 4.0 GP V32 1:8 o napędzie spalinowym, crawler Mountain Warrior z ramą aluminiową. Nowy model SpaceTaxi - połączenie latającego quada i modelu jeżdżącego
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 Furious 320, Runner 250, Tali H500, QR X 900 WALKERA RC NEWS
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 NOWY MERCEDES ACTROS 3 osiowy ciągnik ciągłowy oraz inne NOWOŚCI 2016 TAMIYA RC NEWS [VIDEO] [/VIDEO]
ahaweto Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Witaj Arturze. Multiplex na targach przedstawił nowy regulator. Z opisu wynika że jest przeznaczony do sterowania dwoma silnikami, a wszystko to w jednej obudowie. Czyli 2x30A. Na stronie vth jest tylko zdjęcie i dane techniczne. Czy zetknąłeś się z tym ? Jeżeli tak to napisz o tym
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Czołem, XIRO, XPLORER G, XPLORER V, 3 osiowy gimbal dla GoPro, 3 osiowy gimbal dla kamery HD Witaj Arturze. Multiplex na targach przedstawił nowy regulator. Z opisu wynika że jest przeznaczony do sterowania dwoma silnikami, a wszystko to w jednej obudowie. Czyli 2x30A. Na stronie vth jest tylko zdjęcie i dane techniczne. Czy zetknąłeś się z tym ? Jeżeli tak to napisz o tym Cześć Adamie, hmm, wiesz co?, rozmawiałem z przedstawicielem Multiplexa o nowościach i najbardziej reklamował nową stabilizację Wingstabi i Fun Cuba XL, o regulatorze nic nie wspomniał, może zapomniał a ja nie zauważyłem, kurde powinienem być bardziej szczegółowy i spostrzegawczy - przepraszam - nie zetknąłem się.
ahaweto Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Witaj. To jest to w relacji z Norymbergi http://www.vth.de/flugmodell-und-technik/29099-neuheiten-2016-multiplexhitec/4/ Ciekawa sprawa, pewnie będzie dedykowany do TwinStara.
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Witaj. To jest to w relacji z Norymbergi http://www.vth.de/flugmodell-und-technik/29099-neuheiten-2016-multiplexhitec/4/ Ciekawa sprawa, pewnie będzie dedykowany do TwinStara. ech ... musiałem przeoczyć.... ale DUO to fajny pomysł, dzięki Adamie za info MODEL WACO F5C, PAKIETY LIPO, NIMH, AKCESORIA PHOENIX MODEL D-POWER [VIDEO] [/VIDEO] NOWOŚĆ RC OGROMNY, W SKALI 1:5 MAMMUT 430S W WERSJI SPALINOWEJ MAXAM RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [PL] [VIDEO] [/VIDEO]
ahaweto Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Wcale się nie dziwie że przeoczyłeś. Tam można dostać: oczopląsu, zawrotów głowy, zeza, nerwowych drgawek...etc,etc. W sumie to i tak dużo zobaczyłeś i nam pokazałeś.
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 Wcale się nie dziwie że przeoczyłeś. Tam można dostać: oczopląsu, zawrotów głowy, zeza, nerwowych drgawek...etc,etc. W sumie to i tak dużo zobaczyłeś i nam pokazałeś. O Matko, Adam - WIELKIE DZIĘKI .....jak Ty mnie dobrze rozumiesz aż odetchnąłem uff ..... dokładnie tak było.......DDZZIIĘĘKKII
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 DX 6R SPEKTRUM PROTOTYP - najnowsza aparatura 6 kanałowa dla modeli samochodów z pełną telemetrią SPEKTRUM RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [EN][PL]
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 DX 20 SPEKTRUM NOWOŚĆ Nowa aparatura radiowa RC: DX-20 , 20 kanałów, elementy karbonu, skóry i aluminiumPrototyp - dostępny w sklepach na koniec Marca SPEKTRUM RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [EN][PL]
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 PROBOAT ZELOS TWIN, ZELOS 48 Modele motorówek, ślizgaczy RC: Zelos 48, Zelos Twin i inne PROBOAT RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [PL] FPV FAT SHARK Modele gogli, kamer i akcesoriów oraz quadkoptery BLADE FAT SHARK FPV RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [EN][PL] Angielski - 2,37,18 Polski
Rekomendowane odpowiedzi