Ghandi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 czesc. potrzebuje rady na temat jaki duzy musi byc model heli aby uniusl ciezar 3 kg powiedzmy na wysokosc 2 metow, a moze jakies inne konstrukcje latajace bardziej sie nadaja?? za odpowiedzi na moj post z gory dziekuje:) projekt z gory ma kilka slabych punktów: 1. Jesli pojazd moze PRZELECIEC nad trudnym terenem to po co ma po nim jezdzic? Wystarczy ze przeleci. 2. Jesli pojazd ma jechac i moze utknac w miejscu w którym nie poradzi sobie na kołach to tymbardziej nie da rady polecieć, czemu? Zeby to byl heli to musi miec ok 2 metrow MINIMUM absolutnej niezasmieconej powierzchni. Jesli bedzie mial te 2 metry srednicy terenu z ktorego wystartuje to.. po co ma startowac skoro moze ten teren przemierzyc na kolach? Problem nie dotyczy tego co uniesie 3 kg. Blad tkwi w samym zalozeniu. A kolegom przypominam - kazdy kiedys mial lat nascie... i kazdy ma na swoim sumieniu podobny projekt. Takze - wiecej luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dzięki chłopaki.... Miałem potwornego doła, ale się uśmiałem. Wracam do życia trallalalala (nie wiem jak to napisać chyba powinienem postawić bezmyślnik ~ albo dwa~~). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1784 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 nikt mnie niewypłoszył tylko szkoda mi czasu tracic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 nikt mnie niewypłoszył tylko szkoda mi czasu tracic dobrze gadasz ! Idź lepiej zarabiać swoje tysiące, a nie czas z debilami tracisz. Tylko uważaj, żeby Ci ten gościu jakiś porządny mikrokontroler wsadził, a nie jakąś tanioche dla dzieciaków :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekskr Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 misiek1784 napisał: "nikt mnie niewypłoszył tylko szkoda mi czasu tracic" Wydaje mi się, że za jakiś czas inaczej ocenisz czas spędzony na forum. Lepiej przystosowani użytkownicy nie narzekają, a są tutaj pewnie dłużej niż Ty na świecie ;-) Więcej pokory i powodzenia w projekcie! pozdrawiam -Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1784 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 profesorku strasznie nisko sie cenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Najwyzej dostane ostrzeżenie... misiek1784, zamknij swoją jadaczkę już, bo jak na razie to tylko robisz burdel na forum i nic poza tym! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Przepraszam, ale: Nie znam sie na języku phpBB. http://members.lycos.co.uk/noname777/spell_checker/ Czy to mogłoby pomóc ? Na niektórych forach, obok przycisku "wyślij" i "podgląd" jest także "sprawdź pisownię". Kto by nadal pisał z błędami to krawat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Panowie dajcie już spokój , temat jest bez sensu a wy go podtrzymujecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Myślę, że najlepszym wyjściem będzie zamkniecie tematu. Ten temat jest zbyt poważny na takie "gupie" forum :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jacqubes dodając tego "sprawdzacza" to, to forum przyłoży się do popularyzowania i jak już modnego wśród 13-17 latków dys.... coś tam .... a pozatym nie będzie już z czego się pośmiać :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 a ja wam powiem ze jestem na prawde Wami rozczarowany. :? rzuciliscie sie jak banda moherowych beretow, najpierw sprowokowaliscie czlowieka do pyskowki a teraz sobie jeszcze jedziecie jak na lysej szkapie. Żenada. Takie zachowanie nie przystoi modelarzom... takie jest moje zdanie koledzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Przepraszam ale ja nie jestem modelarzem i jeżdzę tylko autem i rowerem PS Ta dyskusja mi przypomniała jeden dowcip: Trzech skinów uratowało staruszkę !..... Przestali ją kopać. (Na pewno to ona ich sprowokowała : ) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.