Atomizer Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Chyba umarło. ... ha ha ha... nie kolego nie umarło jeszcze, projekt ma się dobrze, brakuje teraz tylko czasu aby dokończyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Się kolega nic nie chwali ... pozdrawiam. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 HALO ??? ŻYJEMY??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 HALO ??? ŻYJEMY??? cieszę się, że ŻYJECIE NA POSTĘPY W PRACY TRZEBA POCZEKAĆ DO WRZEŚNIA. MODEL ZOSTAŁ UKOŃCZONY I WYNIESIONY NA STRYCH I TAM CZEKA NA MÓJ POWRÓT I INSTALACJE ELEKTRONIKI. ZACZĄŁEM TEŻ BUDOWAĆ DRUGI UPROSZCZONY MODEL. ALE TO WE WRZEŚNIU DOPIERO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Lata ?... Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Lata ?... Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka Będzie latać, już Ja o to zadbam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Tyle krzyku i jak na razie kolega oddaje walkowera ? Ciekaw jestem czy udowodnisz swoje racje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 no pewnie i chyba niedługo się wezmę i dokończę model i nagram specjalnie filmik z oblotu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zdjęcia byś jakieś dał, jak teraz wygląda? Jak rozwiązałeś sterowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 dziś muszę zamówić 6 serw, kable i wtyczki JR... i robota ruszy dalej... Zdjęcia będą dopiero od najbliższego weekendu, jak wrócę z delegacji. Następnie biorę model ze sobą i montuję silnik, sterowanie i na pole he he he... latać Kolega chce zabrać mi ten model. znalazłem jedne z ostatnich zdjęć na telefonie, jeszcze przed zamontowaniem sterowania a tak miał by wyglądać ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 dobra... wszystko jest już w domu, kurier przywiózł serwa i złącza JR. w weekend trzeba się zorganizować z robotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 dobra... wszystko jest już w domu, kurier przywiózł serwa i złącza JR. w weekend trzeba się zorganizować z robotą. Działaj, działaj, niecierpliwy jestem, żeby go zobaczyć w powietrzu. Jakby co, to będziemy się naradzać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wczoraj spakowałem do Omegi model i wszystkie akcesoria. Dziś po długiej przerwie zaczynam dalej dłubać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Kiedy oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Teraz to trudno powiedzić. Nie widzę końca, trzeba zrobić to i tamto i jeszcze wiele różnych rzeczy, po kolei jedna za drugą, nie wszystko na raz bo można się pogubić. W dodatku zapomniałem zabrać kej do drewna i styropianu, a myślałem, że wszystko spakowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Bandyr, przestań tak Cisnąć na ten oblot i niecierpliwie domagać się aktualizacji, a jak ich nie dostaniesz, to sugerować, że autor się poddał. Załóż warsztat i zadziw wszystkich tempem pracy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 O tak porządny warsztat + narzędzia by się przydał mocowanie silnika już jest na miejscu wklejone zawiasy własnej roboty i tu zaoszczędzone 25zł muszę zmienić trochę projekt teraz bo zabraknie mi materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Widzę Bartku ,że nie wytrzymałeś i znów jest Ciebie pełno wszędzie , zaznaczam wszędzie ... wiesz takie pytania to nie Cisnięcie kogoś, poza tym to czekamy (loża szyderców) na oblot z prostych przyczyn... Kolega prosił o rady ,po czym niemal wszystkie odrzucił razem z prawami fizyki , więc z niecierpliwością czekam na udowodnienie wszystkim, że nauka i prawa fizyki są do d... Swoim tempem pracy zadziwiam wszystkich w swojej pracy i myślę, że wystarczy . Może tego nie rozumiesz Bartku, ale moje życie nie ogranicza się jedynie do tego forum... ps.Atomizer dobra robota podoba mi się wykonanie modelu i twój hart ducha , nie bierz tego do siebie udowodnij wszystkim pozdrawiam. Atomizer daj znać jak czegoś potrzebujesz może akurat mam w swoim warsztacie a nie będę potrzebował... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 ATOMIZER jak tam prace ? Czy może czekasz na śnieg to model mniej ucierpi... ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Już niedługo! Wszystko na dobrej drodze. Pierwsze loty planowane na koniec tygodnia. Nie mam internetu chwilowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi