motyl Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Bardzo serdecznie dziękuje za wszystkie nadesłane i te które jeszcze będą nadesłana życzenia urodzinowe !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Wielkie dzięki za wszystkie złożone mi wczoraj życzenia urodzinowe- zarówno za te przesłane skrótem, te napisane osobiście, jak i te wypowiedziane prosto do ucha. :* :* :* :* :* :wink: :rotfl: Miło jest wiedzieć, że ma się tak wielu Dobrych Znajomych, Kolegów i Przyjaciół. :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam serdecznie. Pragnę podziękować wszystkim, którzy złożyli mi życzenia z okazji urodzin, a w szczególności: EnzO_CK Krzysztof meloow Osa Malker Bartek_K karlem filip diem Rob Mc Fly Jeszcze raz serdecznie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 WIELKIE DZIĘKI ZA ŻYCZENIA :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Również chciałbym podziękować za życzenia Wielkie dzięki Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Dziękuję serdecznie wszystkim Kolegom,którzy przesłali mi wczoraj życzenia urodzinowe,tym do skrzynki pocztowej,oraz telefonicznie do ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja również dziękuje wszystkim za miłe życzenia urodzinowe które dziś obchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Bardzo chciałbym wszystkim podziękować za życzenia urodzinowe. Jesteście dla mnie drugą rodziną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Serdeczne podziękowania dla wszystkich za życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuje za wszystkie życzenia urodzinowe :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Chciałem bardzo podziękować za życzenia urodzinowe, myślałem ze nikt nie pamięta, a jednak sa dobrzy ludzie . Jeszcze raz dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam bardzo bardzo dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasper150 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe ! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pragnę serdecznie podziękować wszystkim kolegom za życzenia urodzinowe.Dostałem ich bardzo dużo.Bardzo dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam.Sławek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Dziękuje Wszystkim Kolegom za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia urodzinowe. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Dzięki za życzenia wszystkim pamiętającym kolegom. Wszak życie zaczyna się po ... czterdziestce (przynajmniej dla tych co muszą odchować trójkę przyszłych modelarzy :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Serdeczne podziękowania dla wszystkich za pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 darek.3333, napisał: ...życie zaczyna się po ... czterdziestce... ...jakieś takie dziwne pojemności podajesz :shock: Pragnę sprostować: Życie zaczyna się po pięćdziesiątce, a na pewno po dwóch... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.