Tomek_W Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dziękuje Wszystkim za przesłane życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 . Wszystkim kolegom którzy zauważyli mój piećdziesięcio-letni pobyt na tym padole, oraz tym którzy powitali mnie w swoim klubie ;D . Serdecznie Dziękuję. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Serdecznie dziękuje za życzenia. Milusio. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dziękuję bardzo serdecznie za życzenia urodzinowe . Zmiana cyferki pod awatarem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Rowniez dziekuje wszystkim za przeslane zyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dziękuję wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Serdecznie dziękuję kolegom za wiele życzeń urodzinowych, sprawiły mi wiele radości, że pamiętacie o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekC Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Niedawno, wróciłem z..i miłe zaskoczenie!! Dzięki kolegom za życzenia z okazji 5-tego krzyżyka. Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Wszystkim serdeczne podziękowania za złożone życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elephant Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ależ jestem mile zaskoczony - dziękuję bardzo za życzenia! Pozdrawiam serdecznie, Paweł Stępiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Serdeczne podziękowania, za otrzymane życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Serdecznie dziękuje za wszystkie życzenia. Nie spodziewałem się że jakieś dostane. Jeszcze raz dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Szybkich jak wiatr, Sypkich jak piach, Gorących jak słońce, Podziękowań tysiące. Wszystkim bardzo dziękuję, że zauważyli moją okrągłą datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Bardzo dziękuje za otrzymane życzenia Pozdrawiam, Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Po raz kolejny serdecznie dziękuję Kolegom za pamięć i wczorajsze życzenia urodzinowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Niniejszym składam serdeczne podziękowania wszystkim, którzy zasypali mnie życzeniami urodzinowymi. Jeszcze nigdy nie dostałem tylu maili w jeden dzień Czuję się wzruszony i zaszczycony Waszą pamięcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dziękuję wszystkim którzy wysłali mi życzenia Miło z Waszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Serdeczne dzięki za życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Wielkie dzięki za pamięć o moich urodzinach! To już trzydzieste szóste :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.