TeBe Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Z tym odbiorem własnym to zawsze jest problem. Ja pracuję, a oni zamykają się o 16:00. No i dostałem maila z RIKU, o treści, której nie lubię: "Po weryfikacji danych oraz sprawdzeniu dostępności zamówionych produktów prześlemy informację o przyjęciu zamówienia do realizacji". Czyli kolejny sklep, który nie ma spiętego frontendu ze ze stanami magazynowymi. Polska świecka tradycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tomku może tu http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=39_193&products_id=18622 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zamówienie do RIKU złożyłem. Dam im szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 "Po weryfikacji danych oraz sprawdzeniu dostępności zamówionych produktów prześlemy informację o przyjęciu zamówienia do realizacji". Tomasz, to pisze automat z urzędu. Zadzwoń jutro do nich, ale zazwyczaj jak jest dostępny na stronie to i jest na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Hope so. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Hope so. It's mother... Bez urazy, bez niej ciężko żyć. FC XL kit kompletny nadmiarowy i sprawdzony leży sobie u mnie i zajmuje miejsce w pomieszczeniu i w głowie. W ArtHobby na Nowolipkach nie mają z półki ? To też przedstawiciel MPX na Polskę. Jak będziesz odbierał, to sprawdż kompletność, bo ja w dwóch kolejno kupionych miałem te same braki - już uzupełnione. Prostopadłościenna komora w poliuretanowych wstawkach obok kadłuba ma zawierać foliowy woreczek z wypraskami z tworzyw sztucznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 KIT zamówiony i zapłacony. Jutro odbiór osobisty w RIKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 KIT zamówiony i zapłacony. Jutro odbiór osobisty w RIKU. Wyrwiesz się z pracy ? Co za poświęcenie... Ale czego się nie robi dla obiektu westchnień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ale fajno. Będę w końcu miał możliwość go zobaczyć i porównać ze starszym rodzeństwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Bartku, oblot oczywiście w Radomiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 I jeszszszszcze jedennnijeszszszcze rasssss.... Fajnie. Kiedy planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 I jeszszszszcze jedennnijeszszszcze rasssss..... Fajnie. kiedy planujesz? Już ja widzę ten "oblot", raczej odlot. Autopilot też trunkowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To chodziło o jeszcze jeden oblot. Bo to nie pierwszy Tomkowy w Radomiu. My nigdy przy spotkaniu nie pijemy. Tylko latanie. Tylko. A tak serio, to warunku do takiego "śpiewającego" spotkania są tylko na 2-3dniowych piknikach. A napisałem, jak napisałem, bo mi się wyrwało z młodej piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To chodziło o jeszcze jeden oblot. Bo to nie pierwszy Tomkowy w Radomiu. My nigdy przy spotkaniu nie pijemy. Tylko latanie. Tylko. A tak serio, to warunku do takiego "śpiewającego" spotkania są tylko na 2-3dniowych piknikach. A napisałem, jak napisałem, bo mi się wyrwało z młodej piersi. Już to widzę 1-go dnia wieczorem ; "... Tę piosenkę, mając w czubie (cheeepp...) śpiewam dla ciebie Funcubie (buulg...) niech tu każdy gardło zdziera (eeepp...) ku pochwale Corsaira (buuaaa...)..." Będzie Tomek z happy miną latał Epepe-spaliną Już niebawem będzie faktem XL FC z czterotaktem ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tomek wspominał coś o stabilizatorze, może coś w tym jest... Co do ciepła od silnika. Miałem Extrę z EPP z silnikiem 6,9ccm i nic się nie podtopiło od ciepła ale silnik przykręcony do łoża a to z kolei do firewalla około 6mm doklejonego już do EPP. Brzydko wyglądało ale latało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Model odebrany, ale został w samochodzie w garażu pracowym. Unboxing jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Na necie jest opis Easy Cub czyli pierwowzór Fun Cub z silnikiem na metanol;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Żaden metanol. Ja jestem miłośnikiem tradycyjnej motoryzacji. FC XL będzie miał 4-suw benzynowy PB98. Beż żadnych dodatków nitro. Motorek czeka niecierpliwie na swoją wybrankę. Będę jakoś musiał skojarzyć to małźeństwo z rozsądku ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Szykuj żywicę i smaruj gdzie się da bo będzie telepać na niskich obrotach i to zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Żaden metanol. Ja jestem miłośnikiem tradycyjnej motoryzacji. FC XL będzie miał 4-suw benzynowy PB98. Beż żadnych dodatków nitro. O, Fun Cubie mój jedyny ! Wolę ciebie od dziewczyny... Czyż nie piękna to muzyka wydobędzie się z tłumika ? I do tego sound - niuanse : elaporu rezonanse wzmocnią efekt swoim drżeniem. To dopiero będzie brzmienie ! U patrzących takie dżwięki spowodują opad szczęki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi