Skocz do zawartości

http://modelarnia.pl/

VrubeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pan mi nabił 4x deskę balsową 4mm, chociaż wyraźnie czytałem 1(jedna). Może gdybym był znajomym sprzedawcy to bym został obsłużony inaczej a tak to czułem się jak gdybym przeszkadzał i sprzedawcy robili mi łaskę obsługując mnie.

.

Tak właśnie jest w tym sklepie, chyba większość klientów czuje się tam jak intruzi. Ja jednym razem położyłem na ladzie trzy bowdeny a sprzedawca nabił mi chyba ze 23 sztuki. No i znam tam jednego ze sprzedawców , który kiedyś latał na szybowcach co wcale mi nie umilało odwiedzin tego sklepu. Teraz na szczęście zaraziłem modelarstwem mojego kolegę szybownika i jak on się wybiera na zakupy modelarskie to mu podrzucam swoją listę :wink: lub po prostu jak mi się nie spieszy to korzystam ze sklepów internetowych.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe jest to, że w krakowskim sklepie tej firmy atmosfera jest bardzo przyjazna, obsługa (pan Jacek) bardzo kompetentna i uczynna. Z całą odpowiedzialnością muszę stwierdzić, że lubię tam chodzić. Wszystko zależy od ludzi. Szkoda, bo jednak nazwa firmy (marka) powinna być gwarantem jakości usług niezależnie od oddziału. Poza tym sprzedawcy w takich sklepach są też modelarzami więc obsługa klientów - kolegów modelarzy, powinna być dla nich dużą przyjemnością.

Opublikowano
Poza tym sprzedawcy w takich sklepach są też modelarzami więc obsługa klientów - kolegów modelarzy, powinna być dla nich dużą przyjemnością.

Może klient =/= kolega modelarz według tych sprzedawców. No już sam nie wiem,

Ja wyznaje zasadę, że to sklep jest dla mnie a nie ja dla sklepu. Jeśli coś jest źle to zmieniam sklep i płaczu nie ma. Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to, że takim podejściem do klienta można zrazić klienta owym hobby, gdybym nie miał innej opcji do wyboru tylko sklep na Bitwy Warszawskiej a tam bym był traktowany przy każdej wizycie jak zło konieczne to myślę, że i zapał do modelarstwa mógłby się zmniejszyć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehh, żałuje, że nie zajrzałem tutaj zanim zrobiłem tam zakupy.

Dopiero zaczynam zabawe w modelarstwo, więc zamówiłem sobie tam kilka listewek i innych dupereli + klej uhu por za 9 zl, razem wyszlo 20, więc rozumiecie, że nie zamawiałem dużo(przez internet). Wszystkie towary były dostępne.

Nauczony półroczny oczekiwaniem na gitare i zepsutym iphonem wybrałęm opcje zapłaty przy odbiorze.

Po 2 dniach dostałem maila, że wszystkie elemty są dostępne i czekają na odebranie w sklepie w warszawie. Jako, że nie jestem z warszawy - wysłałęm tam wujka.

Zadzwonił do mnie jak wrócił do domu i co się okazało ? Zapłacił 40 zł.. Do tego nie było uhu pora o którym zostałem powiadomiony meilem ze jest. Dobrze, że tylko tyle, ale nie kupie tam już nigdy więcej.

No i będę czytał forum :)

Opublikowano
Wieczne zatory przy kasie. Nawet jak stoi jedna osoba, to trzeba się przygotować na 15 min
Oczywiście obaj Panowie byli nadal zajęci czymś innym, jeden z panów pokazywał innemu klientowi swoje modele na komputerze a drugi Pan coś metkował i też się wtrącał do rozmowy.

Byłem w tym sklepie (na Bitwy) 3 razy i muszę przyznać że doświadczyłem dokładnie tego samego.

Napiszę jeszcze, że kupowałem u nich tylko drobne elementy, których nie opłacało mi się kupować przez internet.

Może wyślemy link do tego tematu właścicielowi sklepu? :)

To by było niezłe :lol::lol::lol:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Robiłem ostatnio w modelarni RC i osobiście polecam ten sklep, zamawiałem jakieś duperele typu złączki których u mnie w mieście nie ma. Okazało się że tylko 1 wtyku nie dostane ale naszczęście i tak nie jest mi zbytnio potrzebny. Pan oczywiście poinformował mnie mailowo że nie ma przedmiotu - wszystko sprawnie i bardzo szybko - 4 dni .

zapomniałem dodać robiłem zamówienie online .

Nie mam zupełnie pojęcia jak to wyglądało by w "realu" .

Opublikowano

Ja tam ostatnio kupilem 5szt serw Savox (0,07 sek), ladowarke 2x20A, zasilacz 40A i mase innych rzeczy. Za rzeczy o takich wysokich parametrach dostalem tam najlepsza cene + mase bezcennych porad odnosnie wyposazenia. Tak wiec jestem b. zadowolony choc wczesniej sadzilem, ze sa koszmarnie drodzy. Tak wiec w wielu przypadkach oplaca sie zrobic u nich zakupy. I mozna sie takze potargowac o rabat przy wiekszych zakupow.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś kupiłem tam Symulator lotu. E-mail o wysyłce otrzymałem następnego dnia. Niestety poczta polska nie spisała się i paczka szła 2 tygodnie chociaż była priorytetowa!

Ogólnie problemów nie było i mogę polecić ten sklep ;]

Opublikowano

Zamówiłem dzisiaj model i kilka pierdółek do niego.

Zamówienie po 12.00

Koło 13.30 telefon że nie ma jednej rzeczy i czy chcę czekać czy mają wysłać to co jest.

Oczywiście czekać nie chciałem i zamówienie tym oto sposobem już do mnie jedzie. Będzie jutro na miejscu :mrgreen:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zamawiałem już w sklepie dwa razy (dwa modele).

Raz pipera super cub i w opisie był błąd, że jest silnik bezszczotkowy, po moim zgłoszeniu zaproponowano mi zwrot towaru na mój koszt, zrezygnowałem.

Nie licząc tej nieścisłości reszta ok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem okazję porównać 2 sklepy z obsługą i szybkością wysyłki.

Modelarnia.pl zasługuje na wielki +. Zyskało u mnie na zaufaniu i raczej będę tam kupował w porównaniu z innym sklepem.

W środę zamówiłem depron 3mm (3 arkusze). W ten sam dzień przelałem pieniądze, zamówienie było złożone wieczorem, podejrzewam, że sklep był już nie czynny. W czwartek dostałem informację, że zamówienie zostało przyjęte. W piątek paczki nie dostałem ale ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, paczka dotarła w sobotę !! Depron był zapakowany w ogromne twarde pudło, na jednym arkuszu było tylko niewielkie wgniecenie.

Rozmiar kartonu w porównaniu z Accucel 6

dsc08674v.jpg

Jak na taki rozmiar depronu (124cmx80cm) uszkodzony w niewielkim stopniu jeden arkusz, sklep zasługuje na pozytywną opinię.

Pozdrawiam

Opublikowano
nie daj Boże się tam pojawić w realu.

Jeszcze raz napiszę co już kiedyś wyrażałem: obsługa krakowskiego sklepu tej firmy to super goście, u których kupuje się z przyjemnością! A nawet jak się nie kupuje to można wpaść pogadać o modelach. Z przyjemnością zostawiam u nich kolejne stówki :-) W warszawskim oddziale nigdy nie byłem więc nie wiem.

Opublikowano
Z przyjemnością zostawiam u nich kolejne stówki

Wchodzę kupić pierdołę za kilka złotych a wychodzę bez stówki.I to notorycznie.Jutro też będę u nich,więc stówkę mam w pogotowiu. :mrgreen:

Opublikowano
Jeszcze raz napiszę co już kiedyś wyrażałem: obsługa krakowskiego sklepu tej firmy to super goście, u których kupuje się z przyjemnością! A nawet jak się nie kupuje to można wpaść pogadać o modelach. Z przyjemnością zostawiam u nich kolejne stówki W warszawskim oddziale nigdy nie byłem więc nie wiem.

Potwierdzam to samo w Poznaniu. A pogadać można z Jurkiem - tegorocznym zespołowym mistrzem świata F4B.

Opublikowano

Przez internet u nich malo zamawian ale średnio co miesiac jestem w poznaniu(mam 50km) i zawsze zajrze do sklepu z checia zakupu chociaz smigla a jak to czesto bywa owe smiglo kupuje ostatnie tak zeby zmieścić sie w 100zl :D

Szukam kontaktu do Wiktora. Potocznie Viciu. Czesto bywa w sklepie na łukaszewicza. Kilka miesiecy temu sie tam spotkaliśmy a nie mamy żadnego kontaktu. Jak moglbym prosic to na pw podajcie jakis kontakt do Wiktora.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam robiłem ostatnio zakupy w Poznaniu. Jestem początkującym modelarzem i zapytałem się pana o serwa "jakie będą dobre do mojego modelu 9 czy 16 gram " a on mi odpowiedział, że to nie jego interes i ja mam to wiedzieć . Powyginał mi drut metrowy, że był do niczego a podczas przycinania foli kiedy dzwoniłem do mojego kolegi on odpowiedział czy mogę się skupić na tym co robię w tej chwili a nie gadać przez telefon

Ostatni zakup na www.modelarnia.pl .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.