Elkojote Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To musi być mega frajda Nie wiem czy do końca film modelarski ale pewnie da się wystrugać samemu wiec po części modelarski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Paczki pampersów by mi brakło. Nie mniej radocha musi być nieziemska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No zwieracz tyłka trzeba mieć sprawny , ja też nie z tych kozaków co by dobrowolnie tym polecieli , ale może co odwagi z wiekiem jeszcze nabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A mnie by musieli chyba przykuć żebym nie leciał. Posiadając papiery i mając możliwość tak leciec, nie ma opcji żebym odmówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 piękna sprawa w taki sposób poczuć wiatr we włosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Rozmarzyłem się; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No zwieracz tyłka trzeba mieć sprawny , ja też nie z tych kozaków co by dobrowolnie tym polecieli , ale może co odwagi z wiekiem jeszcze nabiorę Co prawda nie widać, ale chyba pakę miał ? , to już nie tak straszno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Przecież to normalny szybowiec. Niemal identyczny był SG38 lub nasz ABC. Więcej wrażeń robi lot zwykłą lotnią. Bez napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Przecież to normalny szybowiec. Niemal identyczny był SG38 lub nasz ABC. Więcej wrażeń robi lot zwykłą lotnią. Bez napędu. Bo to jest replika SG 38 D-7038 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Troszkę bardziej zaawansowany technologicznie szybowiec ale wrażenia myślę podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi