Shock Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ale chłop ma zdrowie ,upala model na tej kopalni na okrągło. Chyba trzeba będzie kiedyś to zweryfikować będąc przejazdem przez Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja tam nigdy nie widziałem jak Janek lata Miejscówka ujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A ja nie latam - tylko jeżdzę robić fotki. potem .przepoleruję modele i do pokrowcow - modele takie wiekowe i jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zapraszam do dziury do Władysława / Milinów/ w piatek ma ładnie wiać i nawet słonecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 host images host images 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jaki piękny numerek Jano sobie strzelił brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 eeee...Jurek już dawno.są te numery ..przybywaj - sobota-niedziela bajka ...a po lataniu "gołąbki"..dopierom co uwarzył...jeszcze doprawić../ łyżeczka nafty/ do sosu... image url Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta pierwsza fotka,wszystko zalane sosami całkiem apetyczna . A Respekt na stojaczku wygląda zacnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 numer dawno masz. pora go wykorzystać Respekt na stojaczku...czyli słabo wiało Gołąbki wyglądają pięknie, ale właśnie zjadłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Respekt na stojaczku...czyli słabo wiało Albo chwilka przerwy na herbatkę z ....sokiem malinowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 numer dawno masz. pora go wykorzystać Respekt na stojaczku...czyli słabo wiało Gołąbki wyglądają pięknie, ale właśnie zjadłem: jeden respekt in action ...drugi odpoczywal..nie polatałem bo co wystartowałem mrzyło...spakowałem meble i do domu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Janek przypominam -jak cytujesz kogoś to swojego posta piszesz pod ramką w której cytowany jest post. Tak jest ładniej ,składniej i wiadomo o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Tak kolego słuszna uwaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 uploading images BAJKA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Mocno dmuchało ...to się super polatało ..a przy okazji nev miejscowke się sfotografowało. Zwirownia GOLABEK ...za Koninem na Warszawę ok 5 km/ zachodni wiater/ free upload image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Miałem wielką przyjemność 2 godziny polatać na "Barbarze.".. wpakowalem balast respektowi w + 2200 SUPER a wygonił mnie deszczyk ..jutro powtórka ... zapraszam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 A co to jest "w + 2200 SUPER" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Janegab to Samotny Siwy Wilk. Myślę jednak, że czasem wyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Janegab to Samotny Siwy Wilk. Myślę jednak, że czasem wyje. Stefanie ..poczytaj sobie co niektóre strony naszych kolegow F3F...albo posłuchaj komentarzy po zawodach to gorzej niz obecnie w naszym sejmie a startować w zawodach = stać w kolejce / lub popisywać się iloscią i jakością modeli / to mi szkoda czasu . Niech zyje wolność i swoboda ... A dodam Ci Stefanie ,ze zbocza przygotowuje sam ...nie mam problemu ,że ktoś przyjeżdza i lata i nic nie pomaga przy kosmetyce miejscowki. Bywam tu i tam i widze i slysze jak " dziadkowie " pracują i klną na młodych ,ze przyjezdzaja lataja i zostawiają po sobie tyko smieci... SELA VI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Janek Ty ściemniaczu! W zawodach jeszcze nie uczestniczyłeś i pewnie dlatego nie wiesz, że zawody służą do rozwijania umiejętności latania i zabijania nudy. I jakieś czary mary tu piszesz. Bo nic tak nie rozwija (paluszków, oka i umiejętności latania) jak rywalizacja. Niestety latanie samemu w pewnym momencie przestaje rozwijać. Staje się po prostu lataniem w kółeczko. Do tego ilość modeli jest ściśle określona przez przepisy .. max trzy. Więc czym się tu chwalić? Co do czasu i kolejek to się zgodzę - bywa to irytujące. Z drugiej strony jak jest mało lotów to trzeba latać z jak najmniejsza liczba błędów. To tez nauka. Chyba najtrudniejsza. A dziadkowie klną tylko w jednym miejscu Jednakowoż sztuką jest nie klnięcie, tylko zrobienie czegoś żeby nie kląć No i dalej nam nie odpisałeś co to jest to "w + 2200 SUPER" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi