miro-er1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 W tamtym roku bylem. Bylem krotko bo wialo.ale bylo fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Niestety nie będę mógł odwiedzić i uczestniczyć w rozpoczęciu sezonu, miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam . Z powodu nie sprzyjającej pogody i nacisku kolegów modelarzy zarząd CHTL postanowił przesunąć Otwarcie Sezonu Modelarskiego z 15 na 22 maja 2016 r. Miejsce i czas otwarcia bez zmian . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nic to ! Biniu zjawimy się za tydzień Gdyby odezwał się Julek to może "pokombacimy", a może są jeszcze inni koledzy którzy również lubią adrenalinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jeśli tylko nie będzie lało, to ja też przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Zobaczymy się na lotnisku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Pogoda dopisała. Dziękuję kolegom z Chodzieży za dobrze spędzony czas a kolegom z Poznania za konstruktywną wymianę doświadczeń. W "kombacie" wróciłem "na tarczy" . Z młodym adeptem tej konkurencji dostałem 2:0 a w trzeci pojedynku zderzyliśmy się w powietrzu. Modele do naprawy a "tłum" był zachwycony. W końcu po to obserwowali te walki A to mój młody pogromca ze swoim nowym jeszcze nie ukończonym samodzielnie wykonanym konstrukcyjnym modelem. Napęd spalinowy 2,5cm. Do zobaczenia przy następnej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Panie Adamie za ten full contact to były owacje na stojąco trzeba dodać! Byłem latalem, cało wróciłem więc ja z tarczą niestety byłem tylko na chwilkę zrobiłem troszkę zamieszania w powietrzu no ale cóż, obowiązki wzywaly. Miło było spotkać się w takim gronie! Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krecik13 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kilka fotek z "lotu ptaka" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 To "łupnięcie" w kombacie było super! Zgadza się, po ten wspomniany zachwyt przyjechaliśmy . Kto nie był, niech żałuje. Do Chodzieży zawsze warto zajrzeć . Tylko, qrcze, trudno się u Was ląduje - jedno moje przyziemienie za pasem, a kolejne w rzepaku . Reszta jakoś tam poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W imieniu Chodzieskiego Towarzystwa Lotniczego serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie - zarówno kolegą z naszego towarzystwa jak i gości z Poznania , Jastrowia , Złotowa , Rogoźna , Margonina . Szczególne podziękowania dla kolegi Bartka i Macieja za wysokie hole szybowców . Pogoda dopisała ,atmosfera spotkania wyśmienita . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Poproszę jeszcze o fotografię Ultimate, który tak dzielnie ryczał nad Chodzieżą. Przyznajcie, że nie było głośniejszego modelu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W trakcie otwarcia podjęta została decyzja przez Zarząd CHTL o organizacji pikniku modelarskiego .Termin zostanie podany z stosownym wyprzedzeniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Poproszę jeszcze o fotografię Ultimate, który tak dzielnie ryczał nad Chodzieżą. Przyznajcie, że nie było głośniejszego modelu . Jacku , ależ bardzo proszę ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dziękuję! Fajne fotografie . Widzę, że załapała się nawet jeszcze nieopatentowana metoda wożenia modelu ze złożoną połową skrzydeł. Polecam! Przykręcenie drugiego to tylko moment, a model mieści się nawet w bagażniku Fiesty. Ogólnie rzecz biorąc, dwupłatowce są nieco kłopotliwe w transporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Piotrze jakiej używasz kamery do zdjęć z powietrza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krecik13 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Piotrze jakiej używasz kamery do zdjęć z powietrza ? Sony HDR-AS200V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 PIOTRZE ( Krecik13 ) pytałeś o zdjęcie grupowe -proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi