miro-er1 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 W tamtym roku bylem. Bylem krotko bo wialo.ale bylo fajnie .
Gość horn3t Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Niestety nie będę mógł odwiedzić i uczestniczyć w rozpoczęciu sezonu, miłej zabawy.
BINIU 98 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Witam . Z powodu nie sprzyjającej pogody i nacisku kolegów modelarzy zarząd CHTL postanowił przesunąć Otwarcie Sezonu Modelarskiego z 15 na 22 maja 2016 r. Miejsce i czas otwarcia bez zmian .
ahaweto Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Nic to ! Biniu zjawimy się za tydzień Gdyby odezwał się Julek to może "pokombacimy", a może są jeszcze inni koledzy którzy również lubią adrenalinę.
bjacek Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Jeśli tylko nie będzie lało, to ja też przyjadę
ahaweto Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Pogoda dopisała. Dziękuję kolegom z Chodzieży za dobrze spędzony czas a kolegom z Poznania za konstruktywną wymianę doświadczeń. W "kombacie" wróciłem "na tarczy" . Z młodym adeptem tej konkurencji dostałem 2:0 a w trzeci pojedynku zderzyliśmy się w powietrzu. Modele do naprawy a "tłum" był zachwycony. W końcu po to obserwowali te walki A to mój młody pogromca ze swoim nowym jeszcze nie ukończonym samodzielnie wykonanym konstrukcyjnym modelem. Napęd spalinowy 2,5cm. Do zobaczenia przy następnej okazji.
Marcin K. Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Panie Adamie za ten full contact to były owacje na stojąco trzeba dodać! Byłem latalem, cało wróciłem więc ja z tarczą niestety byłem tylko na chwilkę zrobiłem troszkę zamieszania w powietrzu no ale cóż, obowiązki wzywaly. Miło było spotkać się w takim gronie! Do następnego!
bjacek Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 To "łupnięcie" w kombacie było super! Zgadza się, po ten wspomniany zachwyt przyjechaliśmy . Kto nie był, niech żałuje. Do Chodzieży zawsze warto zajrzeć . Tylko, qrcze, trudno się u Was ląduje - jedno moje przyziemienie za pasem, a kolejne w rzepaku . Reszta jakoś tam poszła.
BINIU 98 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 W imieniu Chodzieskiego Towarzystwa Lotniczego serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie - zarówno kolegą z naszego towarzystwa jak i gości z Poznania , Jastrowia , Złotowa , Rogoźna , Margonina . Szczególne podziękowania dla kolegi Bartka i Macieja za wysokie hole szybowców . Pogoda dopisała ,atmosfera spotkania wyśmienita .
bjacek Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Poproszę jeszcze o fotografię Ultimate, który tak dzielnie ryczał nad Chodzieżą. Przyznajcie, że nie było głośniejszego modelu .
BINIU 98 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 W trakcie otwarcia podjęta została decyzja przez Zarząd CHTL o organizacji pikniku modelarskiego .Termin zostanie podany z stosownym wyprzedzeniem .
BINIU 98 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Poproszę jeszcze o fotografię Ultimate, który tak dzielnie ryczał nad Chodzieżą. Przyznajcie, że nie było głośniejszego modelu . Jacku , ależ bardzo proszę ;
bjacek Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Dziękuję! Fajne fotografie . Widzę, że załapała się nawet jeszcze nieopatentowana metoda wożenia modelu ze złożoną połową skrzydeł. Polecam! Przykręcenie drugiego to tylko moment, a model mieści się nawet w bagażniku Fiesty. Ogólnie rzecz biorąc, dwupłatowce są nieco kłopotliwe w transporcie.
ahaweto Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Piotrze jakiej używasz kamery do zdjęć z powietrza ?
Krecik13 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Piotrze jakiej używasz kamery do zdjęć z powietrza ? Sony HDR-AS200V
BINIU 98 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 PIOTRZE ( Krecik13 ) pytałeś o zdjęcie grupowe -proszę
Rekomendowane odpowiedzi