robertus Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ostatnio zdałem sobie sprawę, że zbudowałem dużo polskich samolotów. Wyszło nie zamierzenie, ale jak coś budowałem to jeśli było malowanie z szachownicami to je stosowałem. Małe podsumowanie kolekcji w kolejności historycznej. PZL P11c PZL 23 Karaś Hawker Huricane Jak-17 MiG-15 Cartoon, ale jakby nie było to MiG-15 Su-22M4 MiG-23 Bielik, Tu akurat szachownic nie było, ale to polska konstrukcja. Tak sobie pomyślałem..., że następne parę modeli będę robił w tym duchu z premedytacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 I bardzo dobrze . Zawsze marzyły mi się pikniki modelarskie z Polskimi maszynami. I powoli to marzenie się spełnia, sporo 11 już powstało różnych wymiarach, oraz RWD, PWS-y, odrzutowce różnej maści, nawet kilka Łosi Zaczyna to obiecująco wyglądać. Nie to , że nie podoba mi się Mustang czy Spitfire , ale wkurzało mnie to zawsze ,że na niemieckich piknikach niemieckie maszyny, to samo w Anglii czy USA,a u nas dziadostwo wszelkiej maści tylko nie Polskie maszyny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 P11 już mam. Zaczynam Łosia w wersji bombowej, na piknik w przyszłym roku się piszę ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 I tak sobie myślę co by tu zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 I tak sobie myślę co by tu zrobić Trudny wybór. Jest tego mnóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Robertus. Najlepiej Polski samolot a jakie mamy jeszcze poza bojowymi samolotami piekna szybowce. Mi też marzy sie piknik z wyłącznie Polskimi maszynami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 To może M-15 Belphegor- musi być coś oryginalnego. Jest dziwny, brzydki, wyjątkowy- no i nasz. Oczywiście z EDFem, proponuję jako duży slowflyer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 To może M-15 Belphegor- musi być coś oryginalnego. Jest dziwny, brzydki, wyjątkowy- no i nasz. Oczywiście z EDFem, proponuję jako duży slowflyer. Powiem Ci, że jest u mnie w czołówce : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 LWS3 Mewa przepiekny lub PZL Żubr LWS -6 Moje marzenia może kiedyś ktoś wyrysuje plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi