mazb Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam szanownych kolegów. Króciutko: Temat - POKROWCE Strona jest jeszcze w straaaaasznych powijakach, ale już teraz gorąco ZAPRASZAM w imieniu całego zespołu REVOC !! www.revoc.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Może się nie znam, ale zapraszanie do sklepu, w którym nie ma informacji o cenach jest wg mnie nieco dziwne. I nie pisz proszę, że zainteresowani mogą zapytać o cenę, bo to nie tak powinno działać. and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Strona jest jeszcze w straaaaasznych powijakach, Przeca pisze ze w powijakach... - daj mu szanse... PS. ja widze ze And ale w podpisie to mozna juz chyba sie z imienia podpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Strona w budowie, o czym tu dyskutować, poczekajmy na zakończenie prac nad www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zapraszam do sklepu Nowe pozycje towarowe są na bieżąco uzupełniane. http://revoc.eu/esklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Po co zapraszać do sklepu jeśli po kliknięciu na link widać taką wiadomość: "Sklep jest wylaczony z powodow administracyjnych. Zapraszamy wkrotce !" :? EDIT => strona sklepu już działa, więc już jest ok. Rzeczywiście bardzo ciekawe produkty są w nim zamieszczone. Życzę miłego przeglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 P R Z E P R A S Z A M Y ............... :oops: Już gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jak będziecie mieli pokrowiec na Multiplex Cockpit SX, biorę od razu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jak będziecie mieli pokrowiec na Multiplex Cockpit SX, biorę od razu :-) Na 80% będzie dostępny od 07.czerwca.2008. Teraz idzie Futaba T6ex Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ciekawe czy do Sanwa VG6000 będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Aktualizacja: nowe modele !! Zapraszam na www.revoc.eu/esklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam, No panowie mój "Tx BAG" pod Sanwa VG6000 wyglada tak PS sorki za wielkość fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 mazb, Wydaje mi się,m że wśród Forumowiczów największy entuzjazm wzbudzą pokrowce na ES'a, EG'a i na sprzęt do FPV (coś fajnego, miękkiego z przegródkami na cały stuff, jaki wozimy ze sobą i oczywiście coś w stylu plecaka/dużej torby, bo statyw fotograficzny gdzieś/do czegoś przymocować trzeba. Zwrócę jeszcze uwagę, że także pokrowce na wszelkiego typu trenerki a zwłaszcza ich wielkie skrzydła, są oczekiwane z utęsknieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Po otrzymaniu zamówionych pokrowców zrobiłem trochę fotek i ich recenzję , zapraszam do obejrzenia: http://www.rcclub.pl/2008/07/12/recenzja-oferty-sklepu-revoc/ Wrzucę ją też na to forum do działu sprzęt (za pozwoleniem moderatorów). Myślę, że warto zadbać o ochronę nadajników (i nie tylko). A towar jest naprawdę high quality :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Wrzucę ją też na to forum do działu sprzęt (za pozwoleniem moderatorów) Dawaj bez pozwolenia! Anarchia na całego! Wg mnie nie ma o co się pytać, nawet jeżeli to tylko "przedruk" z Twojej strony, bo takich obszernych recenzji nam brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Po otrzymaniu zamówionych pokrowców zrobiłem trochę fotek i ich recenzję , zapraszam do obejrzenia: http://www.rcclub.pl/2008/07/12/recenzja-oferty-sklepu-revoc/Wrzucę ją też na to forum do działu sprzęt (za pozwoleniem moderatorów). Myślę, że warto zadbać o ochronę nadajników (i nie tylko). A towar jest naprawdę high quality :-) chomiqu ... :oops: :oops: Dziękujemy za uznanie i za obsszzzeeeerrrnnnnyy artykuł PS: A pokrowiec trzeba ci uszyć nowy bo ten twój hak do paska (o którym nie wspomniałeś :evil: ) wszystko psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Nowe produkty - zapraszam na www.revoc.eu Szczególnie polecam _bardzo_mocne_ rzepy samoprzylepne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Czekam na pokrowiec dla Cockpita SX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dokładam swoje trzy grosze:) zastanawiałem się nad kupnem alu walizki na nadajnik ale hmm oferta REVOC i stałem się wczoraj szczęśliwym !! posiadaczem pokrowca na MX-12 i nie żałuję swej decyzji,po odebraniu osobistym pokrowca pierwsze wrażenie rewelacja. Szybko do domu i na spokojnie przetestowanie.Nadajnik wspaniale się chowa w głównej kieszeni , z boku prosiłem o kieszonkę na akku LiFe dostałem zrobione po obu stronach:) Wykonanie pokrowca jak dla mnie profesjonalne.Zresztą sam materiał jest rewelacyjny. Teraz spokojnie mogę smigac na zbocze nie obawiając się dyndającego na szyi nadajnika:) Czas realizacji zamówienia hehehe w poniedziałek zamówione we wtorek odebrane w środę wypróbowane na zboczu:) pozdrawiam Piotr Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Wydaje mi się,m że wśród Forumowiczów największy entuzjazm wzbudzą pokrowce na ES'a, EG'a i na sprzęt do FPV (coś fajnego, miękkiego z przegródkami na cały stuff, jaki wozimy ze sobą i oczywiście coś w stylu plecaka/dużej torby, bo statyw fotograficzny gdzieś/do czegoś przymocować trzeba. Zwrócę jeszcze uwagę, że także pokrowce na wszelkiego typu trenerki a zwłaszcza ich wielkie skrzydła, są oczekiwane z utęsknieniem. Tak,to byloby fajne rozwiazanie.Skrzynki sa ciezkie i malo poreczne i zajmuja duzo miejsca w aucie.A pomysl pokrowcow na ES i EG lub trenerki sam w sobie trafiony-po prostu nie ma tego. Gdyby byly potrzebne wskazowki co do sprzetu FPV sluze pomoca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.