hubert_tata Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Nie mogę wytrzymać, muszę podzielić się tą wspaniałą wiadomością: wczoraj urodził się mój drugi synek :jupi: :jupi: :jupi: Drogę od poczęcia do przyjścia na świat miał dosyć wyboistą, nie może też być na razie z mamą, ale jest pod troskliwą opieką. Prawda, że śliczny? Jako, że to taki dział, wypijcie za jego zdrówko, bo bardzo go potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zdrówko Bardzo fajny pączek A fryzurę ma nietęgą :wink: Wszystkiego najlepszego dla Synka i Mamy i dla Ciebie Hubercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 GRATULACJE :)!!! Slodki "model" Zycze zdrowka calej familii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Przez kalke robiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Gratulacje !!, Gratulacje !!, Gratulacje !! ... zapewne odziedziczy zainteresowania ojca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Moje najlepsze gratulacje Hubercie!!! Fajny i jaki "byk" . Teraz rozumię naszą ostatnią rozmowę i Twoją troskę o żonę. Dużo zdrowia dla Mamy i Synka. Jak ma na imię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 hmm ....GRATULUJE !! Coś wcześniej sięnie pucował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hubert moje gratulacje dla Ciebie i jeszcze większe dla małżonki. No i wygląda na to że będziesz w najbliższej przyszłości miał mniej czasu na klejenie nowych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 NOOOOO Ładny Smyk. Gratuluje bobasa Dołączam się do życzeń: Zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Malucha i jego Rodziców :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 A wiec Wszystkiego Najlepszego dla Nowej Wiekszej Rodziny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Fajny małolat:) Gratulacje synka i duo zdrowia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Aleksander (Oluś, jak mówi ordynator OITN szpitala w którym leży synek) na szczeście nie jest wcześniakiem (3370g, 54cm wzrostu). Ma sporo problemów ze swoim zdrowiem, ale wszystkie je pokona i wyrośnie na wspaniałego faceta Dziękuję za wszystkie życzenia W sumie nie spałem już od bardzo dawna i musiałem jakoś rozładować emocje. Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 no teraz to już jesteś hubert TATA z dużej litery gratuluję i życzę dużo zdrowia dla całej rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Gratulacje PODWÓJNY szczęściarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hubert moje najszczersze gratulacje. Wszystko będzie ok. Ja natomiast się pochwalę że mój mały dzisiaj pierwszy raz stanął na nóżkach o własnych siłach. Powoli zaczynam chować co wartościowsze przedmioty, książki, modele etc z dala od juniora. Jutro natomiast pojadę do lekarza okulisty żeby mi zamontował dodatkowe dwie pary oczu. Jako, że parę dni temu udało mi się złamać nogę, spędzam z synem bardzo bardzo dużo czasu, obserwacje postępów tak małego człowieka są niesamowice fajnym i kształcącym zajęciem. Zakupiłem mu pierwszy model samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wielkie Gratulacje dla Was lecą na skrzydłach z poludnia polski z Raciborza!!!! Na pewno wyrosnie na wspaniałego pilota!!!!!!! Trzymajcie się mocno!!!!!!!! pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 To już wiem za czyje zdrowie własnie wznosze "kufel" ku niebu. Niezły "wynik" - drugi syn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Niezły "wynik" - drugi syn No no:) drugi potemoek fajna sprawa, ale zasmarkać dziure i zostawić farfocla to każdy potrafi A zrobić dziure w dziurze to jest sztuka, a dokonać tego dwukrotnie tak jak ja to mistrzostwo prawie Hubert co małemu dolega?? Coś poważnego czy tak profilaktycznei w inkubator ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Gratulacje Tatusiu . Niech się Mały dobrze chowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Z procą w kieszeni, smokiem na smyczy, biegał po Raju smyk zadyszany. Dobrze mu było, ale dni liczył, kiedy przylecą z Krępca bociany. Niby spokojny, niby wesoły, uczył się w rajskiej Szkole Grzeczności. Ale codziennie pytał Anioły: Nie przysłał dla mnie Bóg wiadomości? Z nogi na nogę dreptał przy Bramie.... Tam i zpowrotem po Niebie chodził.... Marzył o tacie, marzył o mamie....Marzył..., aż w końcu im się narodzil !!!! Gratulacje Hubercie. Dużo zdrowia dla Żony i Synka Wszystko będzie O. K. Wiem coś o tym, przerabiałem ten temat czterokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.