KRUUP Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Film jest mojego autorstwa. Mam nadzieje że spodoba sie tym którzy latają, latali będą latać,a może nigdy nie słyszeli o akrobacji na uwięzi. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Brawo, fajnie Ci to idzie. Stare czasy się przypomniały. A i filmik też bardzo fajnie zrobiony. Z chęcią obejrzę kolejne jeśli powstaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Może coś powstanie, jednak nie lubie sie powtarzać, a temat jest dość wąski wiec trzeba wymysleć scenariusz który choć troche zaciekawi przeciętnego widza Fajnie że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koshirax Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cudny model... Modele na uwięzi pamiętam z początków modelarstwa... silniki samozapłonowe... Jeszcze jakiś czas temu miałem Piecia, ale nawet nie wiem gdzie i jak zniknął. Fajnie popatrzeć że jeszcze ktoś gdzieś się tak bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 :-O ..... jejku!. Szczęka opada. Nie wiedziałem, że można tym tak wywijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Można jednak żeby tak wywijać to trzeba poświęcić wiele czasu i modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tym bardziej, że tego nie da się nauczyć na symulatorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 No nie da sie, najwazniejsze to opanować lot plecowy. Pamietam że moje pierwsze odwrocenie modelu skończyło sie pionowym wbiciem go w glebe. Ciężko było wyciągnąć z ziemi silnik, ale KMD były niezniszczalne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi