kkdarch Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Witam Nie dawno stałem się posiadaczem Yaka 55M 50ccm Goldwinga w kolorystyce B (czerwono żółty) i tu mam dylemat. Nie wiem jakie kolory Oracovera zastosował Goldwing w tym modelu.Przeglądając strony internetowe mam wrażenie że ta sama folia w różnych sklepach ma inny odcień. Czy ma ktoś może jakieś info jakie są faktycznie kolory?Raczej średnio widzę wymianę całego poszycia.
f-150 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Zależy którą wersją masz..Węglowe oklejane są Oracover'em lub Ultracote a ARF chińską
Boogie Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Oracover i Ultracote to dokładnie to samo (Ultracote to nazwa na rynek amerykański). Napisz do Goldwinga, na pewno pomogą.
M.Ch. Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Tak jak napisał Boggie. A tu masz zestawienie kolorów. ULTRACOTE-ORACOVER.pdf
kkdarch Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Drodzy koledzy To że jest oklejany Oracoverem to wiem. Chodziło mi tylko o ustalenie jaki ma kolor żółty Na liście są: -safety yellow -dark yellow -cadmium yellow -golden yellow -cup yellow -bright yellow W komputerze kolory są nie adekwatne do rzeczywistości. Jeśli ktoś ma ten kolor Yaka i może mi pomóc to bardzo proszę.
stema Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Nie wiem jakie kolory Oracovera zastosował Goldwing w tym modelu. Napisz do Goldwinga, na pewno pomogą.
M.Ch. Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Tu wychodzi przewaga modeli topowych firm. Extreme Flight np. podaje konkretne nazwy i nie ma możliwości pomyłki. Trzymam kciuki, żeby GW odpowiedział.
kkdarch Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Wczoraj napisałem do Goldwinga i niestety nic nie mam.
Picasa127 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy, jakieś zdjęcia, film - dobrze będzie znowu zobaczyć ten model w powietrzu
kkdarch Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy, jakieś zdjęcia, film - dobrze będzie znowu zobaczyć ten model w powietrzu Obecnie czasu mało ale coś tam poskładałem i nawet jest prosto . Jednym słowem pozostaje mi kupić po rolce (tak na pałę)najpodobniejszej foli bo z Goldwinga nic nie odpisują.
Boogie Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Jesli masz konto na facebooku to napisz do nich tam. Jak nie oni, to może ktoś inny pomoże
krzysiek.riese Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Darku żółty w goldwing Yak 55 to kolor Yellow Cub.a czerwony to ferrari red Mam mniejszego znaczy 1,8m i robiłem poprawki. pasuje odcień idealnie. jak nie zapomnę wieczorem mam gdzieś popisane numery RAL tych kolorów jak byś chciał maskę malować. Pozdrawiam
kkdarch Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 Właśnie przyszła folia i pasuje idealnie. Dzięki krzysiek.riese
Rekomendowane odpowiedzi