Lucjan Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Witam! Całkiem przypadkiem jakiś czas temu stałem się właścicielem modelu typu ARF.Trochę go podpicowałem i do nieba .Lata bardzo fajnie , rekreacyjnie, konstrukcja modelu jest bardzo delikatna i trzeba uważać na twarde lądowania. Polecam Typhoona , dobry model do latania. Oto kilka zdjęć modelu: Pozdrawiam Lucjan 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 To zdjęcie jest rewelacyjne! W miejscu modelu powinno być ognisko z którego wygrzebujecie pieczone ziemniaki. Tak na poważnie, to w powietrzu wygląda jak oryginał. Tylko zazdrościć takiego "warbirda". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Nie latam, ale doskonałe zdjęcia potrafię docenić - super model i doskonała jakość zdjęć. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Lucjan bardzo fajnie a więcej informacji dla tego konkretnego egzemplarza masa do lotu, jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witam! Widok z krowami - prawie jak z obrazów Chełmońskiego . Miło mi że podoba Wam się ten model. Napędzany jest silnikiem NGH 36 , waga do lotu 8, 6 kg. Na każdym skrzydle są mocne białe ledy (3wat) , podwozie pneumatyczne ( z zestawu) , działa pewnie .Zdjęcia wykonał mój krewny Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nie chodziło o NGH 38? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Piękny model. Moje niegdysiejsze marzenie, dopóki nie zdałem sobie sprawy z tego, że pod elektryka to słabo trochę, za duży, nie nadaje się, a spalinowe silniki jakoś mnie nie kręcą. Ale jako model naprawdę śliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Model fajny , ale "przemarsz" muciek przez lotnisko wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dobrze że się pilot nie zbiesił i nie zaatakował ich z "kosiaka" (w końcu to "szturmowik", nieprawdaż?), dopiero byłoby rodeo... :D (nawiasem, było niezłe jak jeden z moich pierwszych modeli w karierze, czyli poczciwa Jaskółka, znienacka zaatakowała na "lotnisku" spokojnie pasącą się jałówkę... Stąd to moje skojarzenie ) Ale model i zdjęcia (zwłaszcza to sielskie) świetne... Gratuluję kolegom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 W dniu 4.10.2016 o 17:08, pepcio 11 napisał: To zdjęcie jest rewelacyjne! To samo chcialem napisac, ale byles szybszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi