dyra63 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Na forach społecznościowych pojawiła się smutna informacja o śmierci naszego kolegi,znanego modelarza i producenta m.in. śmigieł do modeli .Wyrazy współczucia dla najbliższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Niestety ale Grześ przegrał walkę z rakiem http://www.rc.fm/sportowe/ostrow-wielkopolski-zmarl-grzegorz-biela Cześć Jego pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Poznałem Pana Grzegorza w Dęblinie na zawodach makiet. Miły i ciepły człowiek.Część jego pamięci.Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Znalem Grzesia z opowiadań.... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ciężko było nie znać jego nazwiska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zrobił dla mnie wiele śmigieł, był ciepłym, uroczym człowiekiem, profesjonalistą, wyśmienitym w swoim fachu , wspaniałym modelarzem . Przegadaliśmy sporo na telefonie kilka tygodni temu. Stoczył wielki bój........ Panie Grzegorzu.... Niech Pan spoczywa w spokoju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Mój instruktor śp Henryk Jerzyk i Pan Biela... Znów latają razem. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Fantastyczny człowiek, bardzo ciepły i koleżeński, nigdy nie odmawiający pomocy. Bardzo będzie nam Go brakowało na zawodach i w życiu. Pokój Jego Duszy [*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Telefon do Pana Grzegorza, pilnie potrzebne makietowe śmigła do 3-metrowego Łosia,czy się da? Odpowiedź: Jasne zaraz będziecie je mieli, i mieliśmy. Przyszły piękne 3 łopatowe śmigła ,pięknie wypolerowane, aż bałem się je do reki wziąć, no po prostu coś pięknego! Taki był. A teraz struga świętemu Piotrowi śmigiełka. Cześć jego pamięci! [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi