qba Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 https://vimeo.com/188026016 warto zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jak dla mnie film rewelacyjny. Piekne ujecia, fajnie zmontowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Spróbuj na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dałem rade na telefonie świetne. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 U mnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Film mi przypomniał Hannesa Archa świetnego pilota i alpinistę który zginął 9.09.2016 pilotując śmigłowiec z dostawą sprzętu do schroniska w Alpach. Facet podobnie opowiadał o motywach pasji latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Matko, nie wiedziałem, że H. Arch zginął. Ale nowina A film obejrzę wieczorkiem, jak dom ucichnie. Coś czuję, że warto zaczekać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Pięknie nakręcone i zmontowane. Faktycznie wywołuje emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi